You are here: Home » Fashion » Op zoek naar een bikini voor een maatje meer?

Op zoek naar een bikini voor een maatje meer?

geschreven door Constance

Het is zomer dus is het weer tijd voor zon, zee, strand én een nieuwe bikini. Nu is het voor dames met een grote(re) cupmaat niet altijd gemakkelijk om een hippe trendy bikini te vinden. Maar Hunkemöller heeft een speciale collectie badkleding voor de dames met een maatje meer.

Want Hunkemöller vindt dat elke vrouw een passende bikini verdient en natuurlijk gebaseerd op de trends van dit jaar. Bij Hunkemöller kan je daarom ook terecht voor een grote maten bikini.

Er zijn diverse bikini’s in mooie pasteltinten en natuurlijk wordt ook de kleur van deze zomer, nl. blauw, niet gemist. En voel je je super sexy? Kies dan voor badkleding in de gladiator look, waarbij vooral de tops met strapping extra opvallen.

Welke bikini’s laten jouw vollere figuur stralen?

Nu wil je natuurlijk weten welke bikini jouw figuur het best laten uitkomen. Er zijn handige tips en trics die net dat buikje verdoezelen of je grotere borsten optisch verkleinen.

Een tankini is de oplossing als je je buikje wilt bedekken en je geen badpak wilt dragen. Een tankini kan je combineren met een sexy Brazilian bikinibroekje of een mooie hoge tailleslip.

Heb je grote borsten, die net even iets meer steun nodig hebben, kies dan een halterbikinitop of een top met een beugel. Zo worden je borsten ondersteunt en je krijgt tegelijkertijd een mooi decolleté. Maar er zijn ook triangelbikini’s en bandeautops, speciaal voor grote cupmaten.

En met een tailleslip of een broekje met een omslag verleg je het accent van je heupen naar je taille en wil je je mooie boezem accentueren, kies dan een effen broekje in combinatie met een gekleurde bikinitop.

Een badpak geeft je altijd een slanker silhouet en als je je buikje wilt verdoezelen, kies dan een badpak dat draperieën of plooien heeft.

Maak je beachlook af

Een pareo hoort in elke strandtas thuis, je kan deze snel even omslaan als je een drankje gaat halen, of een stukje langs het strand gaat wandelen. En een hamamdoek is ook ideaal om als badlaken te gebruiken.

Een tuniek is perfect als je na je stranddag nog even lekker wil gaan chillen op een terras, of op de boulevard wilt flaneren. En als extra accent, zowel op het strand als op terras, draag je natuurlijk een mooie kanten top of een sexy beensieraad. En natuurlijk mag ook de bekende rieten ‘Ibiza’ strandtas niet ontbreken in je vakantiekoffer, net als een paar teenslippers en zonnehoed.

 

 

 

 

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com