You are here: Home » Accessoires » Test; Ekster Wallet

Test; Ekster Wallet

geschreven door Constance

Zoals jullie weten ben ik dol op tests en toen ik gevraagd werd om een Ekster Wallet te testen zei ik geen NEE. Ekster Wallet zijn een paar geleden ontwikkeld door een 3tal Nederlanders en zijn begonnen via een Kickstarter project en ze zijn nu zelfs te koop bij oa. Macy’s, Selfridges, KaDeWe en Printemps.

Een Ekster Wallet is een kleine portemonnee voor je pasjes en ze zijn er in meerdere modellen met en zonder technische snufjes. Bij dat laatste moet je denken aan een handig tracksysteem.

Ekster Wallet modellen

Nu denk je misschien, zo’n wallet is toch niks nieuws. Dat klopt helemaal, en in 1e instantie richtte men zich voornamelijk op de werkende man. De Parliament en Senate waren er voornamelijk te koop in ‘echte’ mannenkleuren, zoals zwart en donkerbruin. Maar de Secretary kaarthouder en de iPhone hoes (voor iPhone 6/7/8) zijn ideaal voor dames. En alle modellen zijn nu leverbaar in zgn. Italiaans Vachetta leer.

Alle modellen zijn nu ook te koop in meerdere kleuren waarbij Blush Beige, Steel Blue en Juniper Green het meest in het oog springen. En alle wallets hebben een zgn. RFID blocker waardoor je pasjes niet te skimmen zijn.

Wat is het verschil tussen de Ekster Wallet modellen?

Parliament; hierin kan je minimaal 10 kaarten meenemen. En binnenin zitten 2 vakjes voor bonnetjes of contant geld. Er is een speciaal vakje voor de tracker. De afmeting is 1.1 x 10.5 x 6.5 cm.
Senate; hierin kan je minimaal 7 kaarten meenemen. En kan je papiergeld ‘verstoppen’ tussen de Wallet en de houder voor de tracker. De afmeting is 0.85 x 10.5 x 6 cm.
Secretary; in dit model kan je max. 8 kaarten stoppen. En ook gebruiken voor contact geld en je kan ook de tracker plaatsen in een van de vakjes. De afmeting is 0.4 x 7 x 10 cm en is daarmee de kleinste Ekster Wallet.

In de iPhone hoes kan je 1 kaart kwijt en alle functionaliteiten, zoals Apple Pay, blijven gewoon bruikbaar met deze Ekster hoes.

Trackingsysteem

Het speciale trackingsysteem kan je ook gebruiken in combinatie met Google Home, Alexa en Siri. Je kan je Ekster dan terugvinden op de kaart in de Ekster-app, en je kan je Ekster zelfs even bellen en met behulp van de ringtone die afgaat kan je je Ekster traceren. Je telefoon en wallet moeten dan wel verbonden zijn via bluetooth. En zodra je Ekster Wallet buiten het bereik van je telefoon is kan je hem (hopelijk) terugvinden dankzij andere Ekster gebruikers. Want er zit een gps-functie in de app, die zodra er een Ekster Wallet in de buurt, laat zien waar deze zich bevindt.

In de tracker zit een zonnecel, zodat deze altijd opgeladen is, zonder een batterij en hij kan ook worden opgeladen door lampen op je kantoor of de zaklamp van je telefoon. En eenmaal opgeladen gaat de batterij 2 maanden mee.

Welke modellen ga ik testen?

Ik heb van Ekster Wallet 2 modellen ontvangen, nl. de Ekster Parliament in Merlot Red incl. tracker en de Ekster Senate in Blush Beige incl. tracker. Nu is het onhandig om beide modellen tegelijk te testen dus gaat ook Testman voor mij aan de slag met Parliament en ikzelf met Senate.

Gerelateerde artikelen

1 reactie

Test; Ekster Wallet kaarthouder & Tracker - Lifestylelady.nl 11 juli 2019 - 18:36

[…] ik ook reuze benieuwd wat de Ekster Wallet nu zo anders maakt tov. andere merken en dan met name de Ekster 3.0, hun allerlaatste model en de speciale Chipolo tracker. Ik mocht een 2tal modellen uitzoeken, en […]

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com