You are here: Home » Accessoires » Test; De Salora Airtable

Ruim 3 weken is ie binnengekomen, de Salora Airtable. Is het nu een bijzettafel of een speaker? De Airtable is beide, want deze bijzettafel, in retro stijl, heeft onder het tafelblad een speaker zitten, incl. diverse aansluitingen.

De Salora Airtable heeft een mooi, houten, tafelblad, en daaronder zit dus speaker (4 × 12W speaker, 2 × 20W tweeter. In de stof zitten, aan de voorkant, de bedieningsknoppen (aan/uit, start/stop, harder/zachter) verwerkt en de tafel staat op 3 houten poten.

Aan de achterkant zitten 2 usb aansluitingen, een aux aansluiting, een reset knop en de aansluiting voor de netvoeding. Maar je kunt de Airtable ook zonder stroom gebruiken want je kunt gebruik maken van de ingebouwde accu (660 mAh). En een volle accu gaat ong. 7 uur mee, en na 2 uur aan de lader is ie weer klaar voor gebruik.

Je verbindt je smartphone met Bluetooth 4.2 maar je kan ook gebruiken maken van de aux kabel en aansluiting. In 1e instantie hadden wij, omdat wij het bijgeleverde kabeltje niet kwijt wilden raken, de aux kabel ingeplugd maar toen lukte het niet om via Bluetooth onze devices te verbinden. Dat kon pas nadat wij de kabel hadden verwijderd en dat was eigenlijk toevallig want in de gebruiksaanwijzing konden we hierover niks vinden. Dus dat is wel een aandachtspuntje.

Hoe is het geluid? Ik ben zelf geen fan van zware bas, en dat is nu net waar Testman wel behoefte aan heeft. Ik vond het geluid prima, maar Testman vond het af en toe een beetje ‘dun’. En je kan nu eenmaal een dergelijke accessoire niet vergelijken met een (semi)professionele speakerset. En het oog wil tenslotte ook wat, althans bij mij.

Ondanks de verschillen in geluidsvoorkeur zijn Testman en ik het over een ding eens, het is echt een leuke én handige woonaccessoire. En doordat de tafel een vrij tijdloze uitstraling heeft, past ie eigenlijk wel in elk interieur.

Conclusie; dit is nu eens een echte woonaccessoire waarvan nut en noodzaak elkaar goed aanvullen. Het geluid is prima, zeker als je kleine woonkamer en/of slaapkamer hebt en wij vonden het, stiekem, erg jammer dat ie weer terug moest. En ook voor de prijs hoef je het niet te laten, ik heb al aanbiedingen gezien vanaf slechts euro 157,00.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com