You are here: Home » Shoppen » Vaderdag bij HEMA

Vaderdag bij HEMA

geschreven door Constance

Volgende week zondag, 16 juni, is Vaderdag en met de HEMA Vaderdag collectie kan jij jouw papa (of man) in het zonnetje zetten. Van een handige kofie mok tot een button, het is er allemaal bij HEMA. 

Start jouw vader elke dag met een kop koffie? HEMA heeft een Vaderdag mok waarmee jouw vader de dag goed kan beginnen.

Of is je vader vaak in de keuken te vinden? Verras hem dan met een eigen schort, door de kinderen ingekleurd. Want bij het schort zitten 3 kleurstiften. En bij het Vaderdag ontbijt hoort een gepersonaliseerde placemat, die kan worden ingekleurd maar je kan er ook een tekening of foto inschuiven. De placemat is makkelijk schoon te maken met een vochtig doekje.

Je vader draagt misschien geen cape, zoals een echte superheld, maar je kan hem wel jouw superheld maken, met de superdad button of superdad kaart. En dat supervader houden van iets lekkers, HEMA heeft 2 speciale Vaderdag lekkernijen waarvan iedereen kan genieten, zoals een lekkere Vaderdag taart of Vaderdag donker bier.  

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com