You are here: Home » Gadgets » Swiss Sense komt met limited edition hondenboxspring

Swiss Sense komt met limited edition hondenboxspring

geschreven door Constance

Eindelijk is het zover, want nu kan ook je hond of kat genieten van een fijn bed. Swiss Sense introduceert namelijk hondenboxspring ‘Buddy’ (en natuurlijk kunnen ook katten deze boxspring gebruiken). Het gaat om een unieke serie van 100 boxsprings, speciaal ontwikkeld voor honden. De hondenboxspring is er in 3 afmetingen en beschikbaar in diverse kleuren en stoffen.


Vorig jaar, op 1 april, kwam Swiss Sense met het nieuws over een boxspring speciaal voor honden, dus de ideale 1 april grap. Maar vanwege de vele enthousiaste reacties besloot Swiss Sense het idee alsnog verder uit te werken. Achter de schermen werd er daarom gestart met de ontwikkeling van de allereerste hondenboxspring verkrijgbaar bij Swiss Sense.

Boxspring Buddy bestaat uit een box met een topper, een strak en tijdloos hoofbord en 5cm hoge poten. De box van deze boxspring is voorzien van een bonellvering. De topper is gemaakt van 9cm dik koudschuim en heeft een vuil- en waterafstotende tijk die eenvoudig gereinigd kan worden met een vochtige doek.

Buddy is er in de maten small (50x60cm), medium (70x80cm) en large (90x100cm). En door de verschillende stofsoorten en kleuren kan je Buddy matchen met je eigen boxspring of interieur.  De levertijd bedraagt 12 weken.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com