You are here: Home » Accessoires » IKEA introduceert FÖRNYAD collectie met in hoofdrol stripfiguur Darcel

IKEA introduceert FÖRNYAD collectie met in hoofdrol stripfiguur Darcel

geschreven door Constance

Deze maand lanceert IKEA een bijzondere collectie rondom stripfiguur ‘Darcel Dissapoints’. Darcel is het alter ego van kunstenaar Craig Redman en staat bekend om zijn cynische en grappige kijk op het dagelijkse leven in New York. In alle items in deze collectie, die helemaal om plezier draait, is het eivormige figuurtje met oogglas verwerkt, hét kenmerk van Darcel. Er is oa. een lamp in de vorm van het oog van Darcel, een kleed met zijn hoofd erop en een hele vrolijke versie van de IKEA draagtas.

Door het gebruik van veel kleur en simpele vormen zijn de producten uit de FÖRNYAD collectie speels en vrolijk. De items variëren van een kleed tot kledinghangers, van een tafel tot servies. Veel producten hebben een blauw detail, zoals de bureaulamp en het bijzettafeltje. De vrolijke patronen die Redman ontwierp, inclusief afbeelding van Darcel, geven klassieke producten zoals de FRAKTA tas, de KLIPPAN bank en de pedaalemmer een compleet nieuwe look. De Australiër Craig Redman richt zich met de rugtas, notitieblok, etui en tablethoes speciaal op de jonge doelgroep.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com