You are here: Home » Beauty » Salt Of The Earth lanceert Pure Balance deodorant

Salt Of The Earth lanceert Pure Balance deodorant

geschreven door Constance

Volledig in balans, zo laat Salt Of The Earth Pure Balance zich het best omschrijven. De nieuwste deodorant binnen de familie combineert natuurlijke geurextracten als ceder en bergamot wat zorgt voor een heerlijk frisse en gebalanceerde geur. Naast huidverzorgende aloë vera bevat Pure Balance 15 botanische extracten en essentiële oliën (waaronder ylang ylang) die de deodorant ultiem verzorgend maken. Een combinatie van 4 actieve natuurlijke ingrediënten, potassium alum, baking soda, magnesium olie en Triethyl Citraat, zorgt voor 100% effectiviteit. De deodorant werkt tegen witte en gele vlekken en is verkrijgbaar als Spray en Roll-On. En nog meer goed nieuws: net als alle andere familieleden is Pure Balance geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Salt Of The Earth deodorant zorgt ervoor dat we ons optimaal beschermd voelen tegen ongewenste transpiratiegeurtjes. En dat op een 100% natuurlijke en effectieve manier! Salt Of The Earth is immers gebaseerd op een natuurlijk mineraalzout, potassium alum, waarmee je langdurig beschermd bent tegen ongewenste transpiratiegeurtjes; zelfs op de warmste zomerdagen! Het zoutfilmpje op de huid zorgt ervoor dat onprettige geurtjes geen schijn van kans maken. De poriën worden niet geblokkeerd of vernauwd; de bacteriën die de transpiratiegeur veroorzaken overleven simpelweg niet in het zoute milieu. De perfecte natuurlijke oplossing dus. De deodoranten van Salt Of The Earth zijn vrij van aluminium chloorhydraat, alcohol, parabenen, drijfgassen, triclosan en minerale oliën.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com