Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Vegan beauty- en voedingssupplementen van Be So Happy Vegan beauty- en voedingssupplementen van Be So Happy
  • L’Oréal Paris x Xelly Cabau van Kasbergen L’Oréal Paris x Xelly Cabau van Kasbergen
  • Valentijnsdag bij HEMA Valentijnsdag bij HEMA
  • HEMA helpt de Sint en de Kerstman op weg HEMA helpt de Sint en de Kerstman op weg
  • December cadeautip; Bleautyblender dipped.in.gold December cadeautip; Bleautyblender dipped.in.gold
  • De nieuwe website van Sans Soucis is gelanceerd De nieuwe website van Sans Soucis is gelanceerd
shoppen

De Douglas store in Hoog Catharijne (Utrecht) gaat open

Volgende week donderdag (25 januari as.) is om 10.00 uur de feestelijke opening van de Douglas store in Hoog Catharijne, in Utrecht, gaat open. Hoog Catharijne is het grootste winkelcentrum van Nederland en ligt midden in het historische centrum van Utrecht, op loopafstand van het Centraal Station. En de centrale passage zit de nieuwste Douglas winkel.

De opening wordt op  25  januari feestelijk gevierd met speciale activiteiten en aantrekkelijke acties! En deze volledig  nieuwe  store  kan je oa. kennis maken met Becca, Bobbi Brown, NYX, Smashbox, MAC, Origins, Giorgio Armani Beauty, Zoeva en Too Faced. Douglas Utrecht Hoog Catharijne is het 1e verkooppunt binnen Douglas met het make-up
merk Giorgio Armani Beauty en het 1e verkooppunt in Nederland met het trendy merk Zoeva!

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?