You are here: Home » Beauty » De Douglas store in Hoog Catharijne (Utrecht) gaat open

De Douglas store in Hoog Catharijne (Utrecht) gaat open

geschreven door Constance

Volgende week donderdag (25 januari as.) is om 10.00 uur de feestelijke opening van de Douglas store in Hoog Catharijne, in Utrecht, gaat open. Hoog Catharijne is het grootste winkelcentrum van Nederland en ligt midden in het historische centrum van Utrecht, op loopafstand van het Centraal Station. En de centrale passage zit de nieuwste Douglas winkel.

De opening wordt op  25  januari feestelijk gevierd met speciale activiteiten en aantrekkelijke acties! En deze volledig  nieuwe  store  kan je oa. kennis maken met Becca, Bobbi Brown, NYX, Smashbox, MAC, Origins, Giorgio Armani Beauty, Zoeva en Too Faced. Douglas Utrecht Hoog Catharijne is het 1e verkooppunt binnen Douglas met het make-up
merk Giorgio Armani Beauty en het 1e verkooppunt in Nederland met het trendy merk Zoeva!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com