You are here: Home » Accessoires » iCandy lanceert de vernieuwde iCandy Raspberry

iCandy lanceert de vernieuwde iCandy Raspberry

geschreven door Constance

Snel, lichtgewicht en nóg flexibeler dat is de compleet vernieuwde iCandy Raspberry. Perfect voor ouders die genieten van het stadsleven. Want of je nu regelmatig met de bus, de auto of de metro eropuit gaat, de Raspberry is jouw ideale reisgenoot.


De stijlvolle kinderwagen, voor het eerst geïntroduceerd in 2014, kreeg een complete make-over. Zo wordt de Raspberry nu geleverd met zitverhogers. Hiermee kun je de wagen ook gebruiken als kinderstoel in cafés, restaurants of gewoon lekker thuis. Ook werd er opnieuw gekeken naar de banden: deze zijn nu gemaakt van lekbestendig PU-materiaal, waardoor ze niet alleen heel duurzaam zijn, maar ook nog soepeler rijden. De 2 voorste zwenkwielen kun je bovendien vastzetten voor meer controle en een stevigere en stille rit. De nieuwe Raspberry beschikt tevens over iCandy auto-lock voor automatische vergrendeling als de wagen is ingeklapt.

De nieuwe Raspberry wordt geleverd met reiswieg en zitje en in de Raspberry-reiswieg kan je kleintje gerust een hele nacht slapen. Bovendien beschikt de reiswieg over een veiligheidsbeugel voor nog meer veiligheid en gebruiksvriendelijkheid. iCandy heeft goed geluisterd naar de feedback van ouders en daardoor werd ook het zitje van de Raspberry opnieuw ontworpen met een dieper zitvlak en gewatteerde details voor nog meer comfort voor je baby. En in het opbergvak aan de achterkant van de wagen kun je al je waardevolle spullen kwijt.

Verder kregen ook de stoffen van de Raspberry een make-over, zoals een honingraatpatroon met een luxueuze, tweekleurige look. En als je dat combineert met de ergonomische, zachte kunstlederen handgreep en veiligheidsbeugel, krijg je een wandelwagen met een echte premiumlook. Want niet voor niets won de wagen eerder al een Red Dot Product Design-award. De Raspberry is verkrijgbaar in twee nieuwe framekleuren: moonrock en chrome. En de nieuwe kleuren van de kap? Die zijn geïnspireerd op typisch Londense plaatsen: Bloomsbury Black (zwart), Saville Row Sand (zandkleur), Kings Road Khaki (kaki), Piccadilly Pink (roze) & Greenwich Grey (grijs).

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com