Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • New Looxs lanceert 5 nieuwe ‘Dutch Design’ fietstassen New Looxs lanceert 5 nieuwe ‘Dutch Design’ fietstassen
  • Binnenkort op reis? SuitSuit lanceert een Fifties koffercollectie Binnenkort op reis? SuitSuit lanceert een Fifties koffercollectie
  • HEMA helpt de Sint en de Kerstman op weg HEMA helpt de Sint en de Kerstman op weg
  • Op reis met de Lilliputiens tas en rugzak Op reis met de Lilliputiens tas en rugzak
  • Bedlinnen bij Dille & Kamille Bedlinnen bij Dille & Kamille
  • Ikea ANVÄNDBAR Collectie Ikea ANVÄNDBAR Collectie
shoppen

New Looxs fietstassen

Nederland zal dan wel geen Europees Kampioen voetbal worden in 2018 maar is (helaas) al wel kampioen zitten: want ruim 1/3 van de Nederlanders zit meer dan 7,5 uur per dag! Wat is voor Nederlanders nou gemakkelijker om meer te bewegen dan door vaker op onze fiets te stappen? New Looxs motiveert je met een nieuwe collectie tassen voor op de fiets die passen bij de modetrends van 2018: koele en frisse kleuren en robuuste materialen.

Fietsen is gezond voor hart en bloedvaten én verbetert je humeur. Bovendien verbrand je er gemiddeld 500 kilocalorieën per uur mee. Met 22,7 miljoen fietsen in Nederland heeft bovendien ieder huishouden wel minimaal 1 fiets staan. Geen excuses om niet de fiets te pakken dus. Nog leuker als je daar een bijpassende tas bij hebt natuurlijk die past bij je stijl, je spullen beschermt én tegen een oer-Hollands buitje regen kan.

Folla Bari schoudertas is een schoudertas met stijlvol blaadjespatroon  en is gemaakt van waterafstotend polyster en heeft verschillende handige opbergvakken. De Folla Bari heeft een verstelbare schouderband en bevestig je gemakkelijk achterop de fiets met de afdekbare fietshaken. De Folli Bari is er in zwart, beige en grijsgroen.

De Mondi Double uit de Cotton serie is een ruime, dubbele, fietstas gemaakt van waterafstotend katoen met lederen sluitingen. De tas heeft naast een hoofdvak ook een handig voorvak en reflecterende biezen.

Het Tosca model van New Looxs is erg populair in Nederland; het was de eerste handtas die je op de fiets kon bevestigen. De nieuwe Tosca Dots heeft een ruim hoofdvak en handige insteekvakken. Met de afdekbare haken plaats je de tas snel en stevig op je bagagedrager. De Tosca Dots is er in het blauw, zwart en multicolour.
.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?