You are here: Home » Audio & video » Sony introduceert de nieuwe X-Balanced Speaker voor muziek on-the-go

Sony introduceert de nieuwe X-Balanced Speaker voor muziek on-the-go

geschreven door Constance

De nieuwe Sony X-Balanced Speaker XG300 is een compact model dat je gemakkelijk kan meenemen, dankzij de inklapbare handgreep.

De XG300 is een kleine speaker maar wel met een hoogwaardige geluidskwaliteit en diepe bastonen. Dankzij de unieke X-Balanced Speaker Unit en de twee passieve radiatoren van Sony doet deze speaker precies dát. Hij levert een heldere, diepe bas met minder vervorming, een indrukwekkend geluid van hoge kwaliteit en een krachtige geluidsdruk. Hiermee kan het feest de hele nacht doorgaan.

Want je kan genieten van helder stemgeluid en een diepe bas, net als in clubs, dankzij de geïntegreerde tweeters en de MEGA BASS-functies. Wil je liever het ‘concertgevoel’ beleven? Met LIVE SOUND kan die unieke sfeer worden gecreëerd en favoriete livesessies keer op keer opnieuw worden beleefd.

Fleur je feest extra op met de omgevingsverlichting op de speaker, en deze verlichting synchroniseert vervolgens met het ritme van de muziek. =Dankzij de IP67-classificatie zijn er geen zorgen meer over spetters en stof. 

De speaker heeft een lange batterijduur waardoor hij maar één keer opgeladen hoeft te worden om een heel feest mee te gaan. Met een volledig opgeladen batterij biedt de speaker 25 uur afspeeltijd. Hij beschikt daarnaast over de functie ‘Quick Charging’. Met deze functie is er zelfs bij haast gegarandeerd muziek. De functie ‘Quick Charging’ levert na slechts 10 minuten snel laden 70 minuten afspeeltijd op. En dankzij de functie ‘Battery Care’ kan de batterij nooit overbelast raken en blijft de speaker voor lange tijd in optimale conditie.

De XG300 is voorzien van de functie echo-onderdrukking om gesprekken te voeren van hoge kwaliteit. Twee mensen kunnen tegelijkertijd praten zonder dat een van de twee onderbroken moet worden. De speaker beschikt over Party Connect, zodat er tot wel 100 compatibele draadloze speakers aangesloten kunnen worden via Bluetooth-technologie om de muziek te synchroniseren. Met de functie voor stereokoppeling kunnen twee speakers draadloos verbinden voor een superieur stereogeluid. Beide functies worden geactiveerd via de Sony | Music Center-app voor IOS en Android.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com