You are here: Home » Audio & video » Test; Bigben Party Lite speaker

Test; Bigben Party Lite speaker

geschreven door Constance

Afgelopen weekend hebben jullie kunnen lezen dat ik de Bigben Party Lite speaker heb ontvangen voor een test. En aangezien deze speaker een leuk kerstcadeau is voor jong én oud, ben ik gelijk aan het testen geslagen.

De Bigben Party Lite speaker is een draadloze BT speaker inclusief een karaoke microfoon, en tijdens het meezingen en het afspelen van muziek heeft deze manier ook nog diverse lichteffecten.

Je kan je speaker met Bluetooth verbinden, en dat gaat heel eenvoudig en snel. Maar ook kan je je smartphone verbinden met het meegeleverde aux-in kabel. En je favoriete mp3’tjes zijn ook nog af te spelen dmv. de USB-aansluiting en de SD-kaartlezer.

Testman en ik zijn dol op karaoke, we hebben een aantal keren kerstavond in Japan doorgebracht en daar ook heerlijk meegezongen met karaoke. Dat dat in ons geval lekker vals klinkt, mag de pret niet drukken en met de Bigben Party Lite speaker kan je kerstavond of oudjaar zingend doorbrengen, door de meegeleverde microfoon.

Je kan de speaker draadloos gebruiken, en hij is op te laden via de micro-USB kabel. En hij is niet alleen tijdens een feestje te gebruiken, maar hij is ook op je laptop, tablet of mobieltje aan te sluiten.

Conclusie; de Bigben Party Lite speaker is een prima speaker, zeker als je de prijs in ogenschouw neemt. Door de karaoke mogelijkheid is ie leuk voor jong én oud en door de lichteffecten fleurt ie elk feestje op, binnen en buiten. Er is een klein nadeel, de speaker is redelijk groot, dus meenemen in je handtas zit er niet in, helaas.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com