You are here: Home » Audio & video » December cadeautip; Bigben Party Lite speaker

December cadeautip; Bigben Party Lite speaker

geschreven door Constance

Ik heb, voor een test, de Bigben Party Lite speaker ontvangen. En dit is natuurlijk een ideaal kerstcadeau, waarmee gelijk je kerstdagen een oppepper geeft en je op Oudjaarsavond het nieuwe jaar ingaat.

Bigben heeft 5 verschillende modellen; de Party Lite, de Party Mini, de Party Pro en de Party Pro Plus. De Bigben Party speakers zijn draadloze BT-speakers en met kleuren en lichteffecten creëer je eigen discotheek. Verder hebben de Party Lite en de Party Pro ook een karaokefunctie, en de microfoon is inclusief. Zo kan je met je vrienden op Oudjaarsavond ‘Happy New Year’ zingen en 2020 verwelkomen.

De Bigben Party speakers zijn snel opgeladen via micro-USB en ook kan je de speakers gebruiken met de 3,5 mm aux-in-kabel. De Bigben Party Speakers zijn er verschillende kleuren.

De Bigben Party Mini is een kleinere speaker met hoge kwaliteit geluid en lichteffecten. Je kunt zelfs twee van deze minispeakers met elkaar verbinden voor nóg beter geluid! De Bigben Party Mini beschikt over een polsband om ’m overal mee naartoe te nemen en heeft een accuduur van vier uur.

Meer volume nodig? Dan is er de Bigben Party Pro met een nog krachtigere output van 75 watt. Ook deze speaker heeft een handvat, gave lichteffecten en karaokefunctie met bijgeleverde microfoon.

Voor de écht grote feesten kies je voor de Bigben Party Pro Plus met een output van 100 watt. Dankzij de handige draagriem neemt je Bigben Party Pro Plus makkelijk mee en bepaal jij waar dat feestje is!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com