You are here: Home » Keuken » Test; Aleppo zilverpoets

Test; Aleppo zilverpoets

geschreven door Constance

Hoe krijg je je zilveren bestek weer mooi en glanzend, zodat het kan stralen tijdens het Kerstdiner? Dat kan met het gloednieuwe Aleppo zilverpoets, en dit is een combinatie van de beroemde en magische Aleppo zeep en witte klei. Het laat zilveren bestek en kandelaars in een handomdraai glimmen en de feestelijk gedekte tafel stralen.

Net als de magische ruim 4000 jaar oude Aleppo zeep op basis van olijf- en laurierbesolie, bevat de zilverpoets geen chemicaliën. De plantaardige poets is volledig biologisch afbreekbaar, onbeperkt houdbaar en bijzonder zuinig in het gebruik. Voor het poetsen van een berg messen, lepels, vorken en ander zilverwerk is slechts een kleine hoeveelheid nodig.

De nieuwe Aleppo zilverpoets is niet alleen geschikt voor zilver. Ook RVS, koper en keramische platen gaan ervan stralen. En net als de magische Aleppo zeep is de Aleppo zilverpoets ook geschikt voor het schoonmaken en laten glanzen van sanitair en voegen, leer en textiel en zelfs witte sneakers.

Aleppo zilverpoets is door de unieke samenstelling bijzonder mild voor de handen en ook eenvoudig in het gebruik. Het poetsen gebeurt met een vochtig sponsje en daarna hoeft er alleen nog maar te worden afgespoeld.

Ik ga aan de slag met Aleppo zilverpoets want mijn zilveren bestek moei snel weer gepoetst worden, dus later weer.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com