You are here: Home » Gadget nieuws » Test; Bambook notitieboek

Test; Bambook notitieboek

geschreven door Constance

Eind oktober heb ik een artikel geschreven over het Nederlandse initiatief Bambook. Nieuwsgierig geworden naar dit artikel? Lees het via deze link. Bambook vond het zo leuk dat ik het Bambook tot een december cadeautip had gebombardeerd dat ik, van Bambook, een review exemplaar heb ontvangen.

In mijn Bambook (grootte A5) zaten dan ook verschillende type ‘papier’. Een aantal pagina’s waren blanco, een dag- en weekoverzicht, een aantal ‘to-do-list’ pagina’s en pagina’s met lijntjes. Aan de zijkant zit het elastiek waarin je de speciale marker kunt doen en een sluitingselastiek.

Wat zijn mijn ervaringen met het Bambook? Ik heb hem altijd in mijn tas zitten, en dat eigenlijk wel genoeg. Zodra ik een meeting heb komt ie uit mijn tas en ga ik mijn aantekeningen noteren.

Toch heb ik 2 kleine minpuntjes ontdekt; allereerst is het van belang dat als je de bijbehorende pen even niet gebruikt de dop op de pen doet. En ten tweede vind ik de bijbehorende scanapp niet geweldig. Daarom maak ikzelf gebruik van Microsoft Office Lens, deze scan app werkt beter.

Het weghalen van kleine stukken tekst/woorden gaat prima met de achterkant van de pen maar voor grotere stukken tekst of volledige bladzijde is een nat doekje sneller en gemakkelijker.

Conclusie; ik had niet verwacht dat ik ‘mijn’ Bambook zoveel en zo graag zou gebruiken en door de verschillende varianten aan ‘papier’ is dit een cadeau waar je eigenlijk iedereen blij mee kan maken.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com