You are here: Home » Accessoires » December cadeaumaand; De Bambook

December cadeaumaand; De Bambook

geschreven door Constance

Gisteren was ik bij mijn pedicure Karin (Pedicurepraktijk Karin) en daar lag een bloknoot met een pen. Karin vertelde dat dit een zgn. Bambook was, ofwel een notitieblok zonder papieren pagina’s.

Wat is een Bambook dan wel? Een Bambook is een uitwisbaar notitie- of kladblok. Je kan al je notities opschrijven en ipv. dat je dit op papier doet, doe je dit op een whiteboard pagina. Je kunt met een speciale pen schrijven en ook weer uitgummen. Dit kan met de achterkant van de speciale pen of met een nat doekje.

Er is ook een Bambook app en hiermee kan je de geschreven pagina’s scannen, en ook in mappen plaatsen op je smartphone.

De Bambook is er verschillende groottes, nl. A3, A4 en A5 en ook kan je kiezen uit een harde of een zachte kaft. De speciale pennen zijn er verschillende kleuren.

Er zijn kant en klare Bambook, waarbij je uit 1 type pagina kan kiezen, maar je kan je Bambook ook helemaal zelf samenstellen met diverse type pagina’s. Je kan kiezen uit lijntjes, blanco, combo, ruit, stippels, to-do of muziek pagina’s.

Als je een Bambook koopt ben je ook heel milieubewust bezig, want de kaft is gemaakt van bamboe. De stiften zijn gemaakt van gerecycled materiaal en herbruikbaar, want je kan elke stift navullen. En bij elke bestelling wordt er CO2 uitgestoten en Bambook compenseert elke bestelling met het planten van een boom, ism. Trees voor all.

Ook wordt er op een duurzame manier bezorgd, want men gebruikt zoveel mogelijk fietskoeriers. En alles wordt geproduceerd samen met mensen van een sociale werkplaats.

En behalve de Bambook in notitieblok formaat zijn er ook oprolbare whiteboards, die overal kan opplakken.

Voor mij is de Bambook dan ook de vermelding van een December cadeautip waard, en ik ga er zeker eentje bestellen.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com