You are here: Home » Beauty » L’Occitane Adventskalender

L’Occitane Adventskalender

geschreven door Constance

Iedereen mag geloven in de Kerstman, of je nu heel jong of heel oud bent. Want de Kerstman bestaat en is lekker gek. Bij L’Occitane gelooft men ook al meer dan 40 jaar in de Kerstman.

De L’Occitane Kerstman is geweldig, dynamisch en een beetje gek. Hij is niet rood of groen, maar juist heel kleurrijk.
En hij is ook vrolijk en pittig. En dit jaar geeft de Kerstman de adventskalender ‘A Tale from L’OCCITANE’ 2019 een vrolijke en gekke twist.En dit jaar is de adventskalender ‘A Tale from L’OCCITANE’ gemaakt in samenwerking met Hsinping Pan.

Achter elk van de 24 vakjes vind je een schat! Almond Shower Oil, Ultra Thirst-Quenching Gel, Intensive Hand Cream… Voor iedere dag een verrassing en met nieuwe producten van L’OCCITANE die het verhaal van de kalender nog leuker maken dan normaal. De kalender ziet eruit als een sprookjesboek en vertelt je aan de hand van een aantal
belangrijke jaartallen over de geschiedenis van de amandelboom in de Provence.

Bij het openen van de vakjes kom je allerlei tips tegen. Bijvoorbeeld over verlichting: je kunt energie besparen door te kiezen voor lampen met een laag energieverbruik. Of een creatieve tip: mooie verpakkingen zijn heel geschikt om te gebruiken als decoratie in huis. Het zijn maar kleine dingen, maar voor de natuur zijn dit echte cadeautjes.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?