You are here: Home » Kerst » 24Kitchen ontwikkelt anti-gourmetgeur spray

24Kitchen ontwikkelt anti-gourmetgeur spray

geschreven door Constance

De favoriete Kerstdis is gourmetten, maar die geur!!! En iedereen die niet gourmet zegt dat dat komt van die nare geur.

24Kitchen helpt je bij het gourmetten, en introduceert de Anti-Gourmetgeur Spray. De spray heeft een speciaal after dinner aroma, ontwikkeld voor de feestdagen. De geur bestaat uit een mix van een topnoot van tijm, kruidnagel, een vleugje zwarte thee en een basis van vanille en amandelen. Tijm heeft de goede eigenschap om de lucht te kunnen zuiveren. Kruidnagel zorgt voor een huiselijk, warm gevoel en de basis van vanille en amandel geven een mooie zachte afronding, die de overgang naar een dessert goed kunnen inleiden. Samen zorgt dit voor een prettige geur in huis, die de nare geuren doet verdwijnen.

En hoe gourmetten we deze kerst? Lekker traditioneel met veel vlees en sausjes. Maar ook wordt vis en groenten niet vergeten. Wil je inspiratie opdoen, kijk dan naar de 24Kitchen Gourmet Specials.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com