You are here: Home » Beauty » Jean Paul Gaultier Kerst collectie – de limited edition

Jean Paul Gaultier Kerst collectie – de limited edition

geschreven door Constance

Jean Paul Gaultier maakt er weer een spectaculaire winter van en stuurt de hele familie is dit jaar met elkaar op wintersport. En zet de sneeuwbollen op de schoorsteenmantel.

De kerstman schudt de sneeuwbol met daarin de Le Mâle, Classique of Scandalflacon: het iconische glazen torso van Le Mâle en de buste van Classique zijn gehuld in een rood-wit met bijpassende gebreide sjaal. Voor Scandal geen sjaal maar feestelijke beenwarmers.
Iedereen is perfect gekleed voor de feestdagen in het #JPGskiresort!

LE MÂLE Eau de Toilette; De kracht en frisheid van munt komt je tegemoet. Een hart van lavendel, die de vertrouwde en geruststellende geur van scheerzeep uitdraagt, gecombineerd met de sensualiteit van vanille.
CLASSIQUE Eau de Toilette; De onweerstaanbare zoetheid van oranjebloesem wordt gecombineerd met een krachtige noot van gember. De geur van rijstpoeder, een herinnering aan zijn jeugd, krijgt een nieuwe draai door de strelende kracht van vanille.
SCANDAL Eau de Parfum; Een honing chypre geur, vrouwelijke sensualiteit pur sang. Een verrukkelijk en frisse honing met de overheerlijke geur van gardenia en bloedsinaasappel. In combinatie met patchoeli wordt de honing sensueel en scandalous, perfect voor ’s nachts.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com