You are here: Home » Beauty » Exclusief bij Kruidvat; Wilkinson Intuition hi audrey scheermesjes

Exclusief bij Kruidvat; Wilkinson Intuition hi audrey scheermesjes

geschreven door Constance

Of het nu rokjesdag wordt, of je vakantie staat voor de deur of je wilt er gewoon goed verzorgd bij lopen; je benen mogen gezien worden en dan graag zonder haar en zonder stress of gedoe.

Omdat Intuition by Wilkinson vindt dat scheren geen struggle hoeft te zijn, introduceert het merk een nieuw lid uit de familie: de Intuition hi audrey. Het scheersysteem heeft vijf mesjes voor een makkelijk én glad resultaat.

Het Duo-Intense serum zorgt ervoor dat het mesje soepel over je huid glijdt. Het serum verbetert de vochtbalans tijdens het scheren en helpt irritaties te voorkomen. Dit maakt de Intuition hi audrey ideaal voor de gevoelige huid. De soft touch grip zorgt voor een comfortabele scheerervaring. Ook fijn om te weten: het handvat is gemaakt van 30% gerecycled plastic en de verpakking van 90% gerecycled materiaal.

Wilkinson heeft, behalve de hi audrey, ook de Intuition Complete met een smalle slanke scheerkop (voor alle moeilijk bereikbare lichaamsdelen, zoals je bikinilijn). Wil je liever geen aparte spuitbus met scheerschuim meenemen, kies dan de Intuition Sensitive Care, dit is een scheermesje met scheerschuim in-een.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com