You are here: Home » Beauty » De essence Adventskalender komt eraan!

De essence Adventskalender komt eraan!

geschreven door Constance

Wat was het laatste magische moment dat jou echt heeft betoverd? De heerlijke geur van Kerstpunch? Een reis naar een besneeuwd winter wonderland met je familie? Of een “Ik denk aan jou!” berichtje van een goede vriend of vriendin? Het zijn de kleine dingen die ertoe doen!

Eigenlijk zouden we bij dit soort momenten toch eens meer stil moeten staan, vooral in de dagen voorafgaand aan Kerstmis. Wat nooit gemist mag worden, ongeacht hoe oud je bent? Een liefdevolle, gevulde adventskalender die tot kerstavond elke dag een glimlach op ons gezicht tovert!

Kerst wordt onvergetelijk dit jaar met de Limited Edition essence ‘adventkalender 24 sparkling moments of joy’, omdat je kunt uitkijken naar 24 oogverblindende en creatieve verassingen. En deze ligt vanaf eind oktober as in de winkel, exclusief bij Kruidvat.

Het leuke van een adventskalender is, dat je nooit weet wat je achter een deurtje vindt. Maar hierbij toch alvast een sneak peek. Er zijn 21 deurtjes met Limited Edition producten en achter de laatste drie deurtjes zijn de favorieten uit het standaard assortiment verstopt. Om wat voorbeelden te geven: een unieke luminious blush in een zachte rosé tint wacht om ontdekt te worden. Een verzorgende lippenbalsem en een hooggepigmenteerde lipstick zorgen voor een prachtige Kerst liplook. Dankzij de mini nagel primer blijven jouw nagelcreaties de gehele kerst zitten en lang houdende oog make-uplooks zijn gegarandeerd met de creamy oogschaduw basis in een lichtbruine kleur. Last but not least, een superzachte oogschaduwblender en een bijpassende cleansing tool wachten op jou in de adventkalender.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com