You are here: Home » DIY (Do It Yourself) » DIY Kerstvakantie tips! De legpuzzel

DIY Kerstvakantie tips! De legpuzzel

geschreven door Constance

De aankomende dagen ga ik een aantal DIY kerstvakantie tips geven. Want misschien had je allerlei wilde plannen, met je partner en/of  kinderen maar doordat Nederland in lockdown zit zijn deze plannen vast in het water gevallen.

Dus daarom ga ik de aankomende dagen diverse artikelen schrijven zodat je tijdens de Kerstvakantie toch leuke dingen kan doen.

Tip 1

Moet je morgen, 24 december, nog wat boodschappen doen, loop dan gelijk even langs drogisterij ketens (Kruidvat/Trekpleister) want zij verkopen grote legpuzzels. Dus maak een grote tafel of bureau vrij van allerlei prullen en start met puzzelen. En als je elke dag, alleen of samen met je huisgenoten, regelmatig een aantal stukjes aanlegt is je puzzel snel klaar.

Je begint met het sorteren van de randstukjes, en als 1e leg je de rand aan elkaar. Het is even een werkje maar wel leuk om dit samen met je kinderen te doen. En als je de rand in elkaar hebt, begin je met de binnenkant.

Heb je niet de ruimte om je puzzel op je eettafel te laten liggen, leg de puzzel dan op een groot stuk karton en als je je tafel nodig hebt, kan het karton (incl. puzzel) onder een bed of kast neergelegd worden. Een andere manier om je puzzel tussendoor op te bergen is om een zgn. puzzelmat te gebruiken, maar je kan ook een laken of dekbedovertrek gebruiken.

Puzzel ze!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com