You are here: Home » Accessoires » December cadeaumaand; Met Teasy breng je de Kerst spannend door

December cadeaumaand; Met Teasy breng je de Kerst spannend door

geschreven door Constance

Lockdown of niet? Wel of niet naar je (schoon)ouders met Kerst? Weg met de gêne, preutsheid en sleur; het is tijd om meer te genieten. Laat dat maar aan Teasy over, want Teasy is hét stoutste abonnement voor koppels.

Stap voor stap ga jij samen met je partner of date de leukste, lekkerste en spannendste avonturen tot leven laten komen. Meld je aan en het eerste onderdeel van jullie avontuur wordt discreet per pakketpost bezorgd, de rest volgt via de brievenbus.

Teasy is het eerste erotische abonnement waarin je maandelijks wordt meegenomen in de meest ondeugende avonturen. Deze avonturen zijn onderverdeeld in thema’s en fantasieën. Elke fantasie begint met een starterskit. In deze kit zitten verschillende grote items die de fantasie naar een hoger level tillen. Als hoofdrolspelers is het aan jullie de taak om de fantasieën tot leven te laten komen. Teasy neemt je aan de hand mee, geeft aanwijzingen, stap voor stap via de Teasy Cards.

Na de starterskit ontvangen jullie elke maand (je kan je abonnement elke maand stopzetten) een nieuwe fantasie in een doosje. Hierin zitten de kleine Teasy items én de nieuwe Teasy cards. Welke items precies in een box zitten, blijft nog even geheim. Eén ding kunnen we alvast verklappen: verwacht spicy vragen, opdrachten en stoute toys. 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com