You are here: Home » Accessoires » December cadeaumaand; Happinez lanceert Tarotkaarten

December cadeaumaand; Happinez lanceert Tarotkaarten

geschreven door Constance

Tarotkaarten vormen een eigen, unieke vorm van spiritualiteit, waarin je door een kaart te trekken inzicht krijgt in je diepste wensen en verlangens. En Happinez (oa. bekend van hun eigen tijdschrift) vindt de tijd rijp voor een herwaardering van het tarotdeck. Daarom heeft Happinez deze eeuwenoude vorm van ‘kijken in de ziel’ afgestoft, en lanceert met trots een eigen tarotdeck.

Een tarotdeck (set met kaarten) is een van de vele manieren waarop iedereen die zich wil bezighouden met persoonlijke groei en spiritualiteit zichzelf kan ontdekken en bevragen. Tarot voorspelt niet de toekomst, maar nodigt uit tot reflectie. De kaarten zijn als spiegels; in de 78 kaarten komen alle menselijke thema’s voorbij door middel van symboliek en archetypes. Daarmee bieden ze inzicht in wat er bewust en onbewust in jouw leven speelt en dagen ze je uit lessen te zien in wat op je pad komt.

Wat het Happinez Tarotdeck vernieuwend maakt, is het feit dat vrouwen centraal staan. Het luxe deck bestaat uit 78 kaarten die speciaal voor Happinez geïllustreerd zijn door kunstenaar Ez Silva. De archetypische beelden voelen nieuw en modern door de sierlijke, zelfverzekerde vrouwen. Bovendien heeft het deck een toegankelijke en hedendaagse uitleg en interpretatie van de kaarten. Het tarotdeck is geschikt voor beginners en meer ervaren gebruikers.

Het Happinez Tarotdeck bestaat uit 78 kaarten die zijn geïllustreerd door Ez Silva. Tevens zit er een uitgebreide gids bij waarbij je alle uitleg krijgt en is daardoor geschikt voor beginners én gevorderden. De kaarten zitten in een luxe doos en zijn daardoor een heel mooi geschenk om te geven of te krijgen.

En Happinez lanceert deze week tevens een online tarottraining (tegen betaling).

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com