You are here: Home » December cadeautip; Samsung Galaxy Tab A8

December cadeautip; Samsung Galaxy Tab A8

geschreven door Constance

Wil je een lekker uitpakken met de Kerst? Dan geef je je lief of jezelf de nieuwe Samsung Galaxy Tab A8 cadeau! Deze tablet heeft een lichtgewicht design en het scherm is 10.5 inch groot. 

De quad speaker zorgt voor een helder geluid, dus perfect voor het spelen van games maar ook voor online video-calls én voor het bekijken van Samsung TV Plus. Met TV Plus heb je meer dan 200 gratis zenders (live en on-demand) en je krijgt ook 2 maanden een gratis abonnement op YouTube Premium.

Er zijn verschillende versies te koop; 32 GB, 64 GB of 128 GB en met de uitbreidbare micro SD-kaart kun je tot 1 TB opslaan. De Galaxy Tab A8 is óók beschikbaar met 3 GB of 4 GB RAM[5]. De inhoud van de batterij is 7,040 mAh en geschikt voor fast-charging.

Het startscherm is geheel te personaliseren, en ook kan je het scherm splitsen. En zelfs nog een extra pop-up venster toevoegen, de zgn. Multi-Active Window. Dan kan je bij het volgen van online lessen of vergaderen, chatten met je vrienden of collega’s, aantekeningen maken en de presentatie blijven volgen. 

Uiteraard is ook de camera niet vergeten; de Galaxy Tab A8 heeft een 8 MP camera aan de achterkant en een 5 MP camera aan de voorkant. Of je nu les geeft, lessen volgt of gamet, met de nieuwe functie Screen Recorder hoef je nooit meer iets te missen. Je maakt heldere, gedetailleerde video’s van lessen en tutorials of neemt jezelf op met beeld en geluid. Ook kun je jezelf opnemen terwijl je aantekeningen maakt, belangrijke punten markeert of op het scherm schrijft om dingen te verduidelijken. Met een simpele copy/paste schakel je van je Galaxy Tab A8 naar je Galaxy-smartphone. Of het nu gaat om tekst, een webpagina of beelden.

De Galaxy Tab A8 is uitgerust met het Samsungs Knox-beveiligingsplatform. Gezichtsherkenning verzekert je ervan dat jij als eigenaar van de Galaxy Tab A8 de enige bent met toegang tot je device. Doorlopende real-time bescherming van de software zorgt er verder voor dat geen enkele bedreiging van buitenaf invloed op je tablet heeft.

De Galaxy Tab A8 is in kleuren Gray, Silver en Pink Gold vanaf eind december verkrijgbaar.

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com