You are here: Home » Beauty » essence Trend Edition Coffee to Glow

essence Trend Edition Coffee to Glow

geschreven door Constance

Wat zouden we zijn zonder koffie? De echte koffieliefhebber begint én eindigt de dag met een lekker bakkie. En inmiddels is ook de koffie to-go niet meer weg te denken. En of je een Karamel Macchiato, Mokka of Espresso liefhebber bent, de nieuwe essence Trend Edition Coffee to Glow, geeft niet alleen de koffiedrinker maar ook de theeleut stralen.

Milde behandelingen met cafeïne en koffieboondeeltjes geven de huid de boost die het nodig heeft en zorgen voor een stralende teint. Glanzende gouden, warme kleuren, het krachtige aroma van koffie en andere effectieve ingrediënten zoals vitamine E en kokosolie geven de producten in deze Trend Edition je huid, ogen en lippen een subtiele glow. De Trend Edition Coffee to Glow is verkrijgbaar van begin november tot half december 2021 bij Kruidvat.Under-eye energy treatment is de cafeïneboost voor de ogen! Deze under-eye energy treatment maakt vermoeide ogen in een mum van tijd wakker. De verfrissende textuur met cafeïne en vitamine E helpt wallen rond de ogen te verminderen en egaliseert zichtbaar fijne lijntjes en rimpeltjes. Perfect voor een snelle energiekick in de ochtend en voor onderweg!

Het oogschaduw palet met acht, op koffie geïnspireerde, tinten met bruin en goud laat de ogen stralen en creëert een expressieve ooglook met een warme finish. De mix van matte en metallic swirl- en glans texturen zorgt gegarandeerd voor prachtige oogmake-up, net zo kunstzinnig als barista creaties.

De Body & Mind Wake Up Mist is een absolute must-have voor iedereen die niet genoeg kan krijgen van de geur van koffie. De rustgevende en zachte geur van een heerlijke Karamel Macchiato blijft aangenaam liggen op de huid. Het cafeïne ingrediënt geeft je een uniek en krachtig gevoel en slechts bij één keer sprayen.

De highlighter beans, in de vorm van een koffieboon, met drie goudtinten geven je gezicht een mooie glans. Gebruik een losjes gebonden kwast om een kleine hoeveelheid van het product uit het potje te nemen en zet voorzichtig aan op de hoogste punten van de jukbeenderen, onder de wenkbrauwen en op de cupidoboog van de lippen.Voor een kleine dosis koffiesmaak voor onderweg: de koffie lip scrub met echte koffieboon deeltjes scrubt zachtjes de lippen, maakt ze glad en voedt ze met rijke oliën.

De healthy glow gezichtscrub met echte koffie gaat een essential worden voor je skincare routine. De poeder met echte koffieboondeeltjes versmelt moeiteloos met water tot een zachte gezichtscrub die je huid voedt en een gezonde glow geeft. De krachtige koffiegeur geeft een boost van frisheid voor je huid en ziel.

De scented highlighter brush ruikt naar koffie en is een perfecte match voor de highlighter beans.  De vorm van deze kwast doet je denken aan een Karamel Macchiato. De superzachte borstelharen zijn mild voor de huid en is vegan.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com