You are here: Home » Accessoires » Patty Brard heeft haar eigen schoonmaakcollectie

Patty Brard heeft haar eigen schoonmaakcollectie

geschreven door Constance

Sinds vandaag ligt ie in de Kruidvat winkels, de voorjaarsschoonmaakcollectie van Patty Brard. ‘From PB with Love’ is een exclusieve samenwerking met Kruidvat.

De collectie bevat diverse schoonmaakartikelen, zoals een afwasborstel, huishoudhandschoenen, stoffer en blik en een vloerwisser. Maar daar blijft het niet bij, ook huispakken, pantoffels, handdoeken, verschillende soorten tassen, keukenrollen, toiletpapier en een boodschappentrolley zijn onderdeel van de ‘From PB With Love’ collectie. En dat allemaal in panterprint.

De volledige ‘From PB with Love’ voorjaarsschoonmaakcollectie is vanaf vandaag exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat en op Kruidvat.nl, zolang de voorraad strekt.

En vanaf 22 februari t/m 1 maart is deze exclusieve collectie ook te verkrijgen op de Huishoudbeurs. In een speciale Patty Brard Pop-up Shop, ingericht als de huiskamer van Patty, kun je een deel van de collectie bekijken en kopen. Patty zal zelf elke dag een uur aanwezig zijn in deze speciale door haar gecreëerde Pop-up Shop.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com