You are here: Home » Beauty » CATRICE Limited Edition Minnie & Daisy + New Liquid Lipsticks

CATRICE Limited Edition Minnie & Daisy + New Liquid Lipsticks

geschreven door Constance

Ben je fan van ’s werelds bekendste cartoon BFF’s: de lieflijke Minnie Mouse en de levendige Daisy Duck? Of het nu gaat om fashion items of accessoires, deze twee vrolijke Disney karakters zijn al lange tijd moderne klassiekers.

En nu hebben ze CATRICE geïnspireerd om een nieuwe collectie te maken: vanaf begin mei is de CATRICE Limited Edition Minnie & Daisy verkrijgbaar met in totaal zes trendy mini nagellakken en twee hoog gepigmenteerde oogschaduwpaletten  en alles heeft het design van het bekende Disney duo.

Of het nu levendig rood, cool nude of delicaat roze is, een spannende lipstick is onmisbaar voor een geweldige look. Voor lipstick lovers is het voornamelijk belangrijk dat de lipstick elke situatie aankan, van maaltijden en tedere kussen tot het snuiten van je neus. De nieuwe CATRICE Matt Pro Ink Non-Transfer Liquid Lipstick is de perfecte partner voor dagelijks gebruik of voor speciale gelegenheden. Met de niet afgevende formule maakt de lipstick een statement en is daarom een absolute must-have in elke lipstick collectie. “Leave An Impression, Not A Trace” – met CATRICE. Verkrijgbaar vanaf begin maart.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com