You are here: Home » Beauty » Essence herfst/winter 2020 update; HELLO, GOOD STUFF!

Essence herfst/winter 2020 update; HELLO, GOOD STUFF!

geschreven door Constance

September is de maand van nieuwe kleding, schoenen én make-up. Essene lanceert een aantal nieuwe producten en of het nu gaat om een natuurlijke en verzorgde teint, volumineuze mascaralooks die 24 uur aanhouden of ogen die schitteren in
opvallende en felle kleuren, met deze nieuwe producten en tools kan elke beautyqueen in een mum van tijd haar
favoriete look op haar gezicht toveren.

De nieuwe HELLO, GOOD STUFF! collectie sluit perfect aan op het motto “Clean Beauty”, omdat het devies hier is: wat goed
is voor je huid, is ook goed voor jou! Alle 6 producten bevatten minstens 90% natuurlijke ingrediënten, zijn vegan en zijn gecreëerd zonder microplastics, parabenen, PEG’s en minerale oliën.

Een echte it-piece is de nieuwe Pretty Natural hydrating foundation die samen met essence-fans is ontwikkeld. De wens was een vegan, vederlichte foundation die een natuurlijke finish achterlaat, 24 uur lang hydrateert en verkrijgbaar is inindividuele tinten.

Een stralende teint is gegarandeerd met dit Face Serum. De formule met ananas-extract zorgt voor een intensieve hydratering en laat een mooie gloed met subtiele ananasgeur achter.

De huid van je gezicht wil deze Face Mist met natuurlijk watermeloenextract niet missen: met slechts één spraytje hydrateert de fruitig geurende formule, houdt het de make-up op zijn plaats en verfrist het de huid.

De 2-in-1 duo bronzer met cacaoboter breng je eenvoudig aan met een kwast, creëert een subtiele gebruinde teint, matteert het gezicht en de halslijn en zet stralende accenten, omdat het een adembenemend matte en prachtige parelachtige tint combineert. De bronzer met een aangename cacaogeur is verkrijgbaar in een lichte en medium kleur.

Een primer met natuurlijke ingrediënten die de huid intensief voedt en de houdbaarheid van make-up verlengt? Dat is geen probleem met de nieuwe face primer van essence. De siliconenvrije formule met natuurlijk hennepzaadolie, waardevol aloë vera-extract, glycerine en hyaluronzuur hydrateert de huid en trekt snel in. Het resultaat: een perfect verzorgde en verfriste
huid met een subtiele gloed die jouw favoriete foundation optimaal tot zijn recht laat komen.

De nieuwe tinted Beauty Cream is een subtiel getinte, voedende dagcrème met natuurlijk cactusbloesemextract, hyaluronzuur en glycerine zorgt voor 24 uur hydratatie, laat lichte oneffenheden verdwijnen en is makkelijk te blenden. De textuur is ultrazacht op de huid en voelt heel licht aan. l

De nieuwe volume mascara heeft een voedende textuur met kokosolie en plantaardige was voedt en versterkt de wimpers, geeft ze prachtig volume en is diepzwart.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com