You are here: Home » Accessoires » Travelteq is back!

Travelteq is back!

geschreven door Constance

Het Nederlandse tassenmerk Travelteq  is terug van weggeweest, nadat zij zijn over genomen door Ekster. (Ik heb vorig jaar de Ekster wallet getest, je kunt de test hier teruglezen.) En de herlancering gaat gepaard met innovatieve oplossingen zoals draadloos opladen in je tas en een lost & found tracker.

Zo is Smart Teq toegevoegd aan de Travelteq tassen om onhandige en onnodige situaties te voorkomen. Want wie kent het niet? Je batterij is leeg op het moment dat je dat belangrijke telefoontje verwacht of je rijdt van huis weg en je komt erachter dat je je tas vergeten bent.

Door Smart Teq is dit niet meer nodig, want er zit een speciaal vak aan de binnenzijde van de tas voor de (optionele) wireless powerbank en zo word je je telefoon draadloos opgeladen in het voorvak aan de buitenzijde. Zo zit je nooit meer zonder batterij en blijf je altijd verbonden.

De (optionele) voice-operated Tracker Card maakt via een automatisch telefoon signaal je tas traceerbaar zodat je die niet uit het oog verliest of vergeet.

Aan het design van de buitenkant is niets veranderd, en is nog steeds gemaakt Italiaanse Vacchetta leer en het luxueuze Limonta nylon. Aan het leer is wel een beschermende laag toegevoegd, zo is de tas meteen klaar voor jarenlang dagelijks gebruik. Voorlopig is de ‘New Original Briefcase’ verkrijgbaar in 3 kleuren: iconisch cognac, klassiek espresso en stijlvol zwart. Alle drie zijn ze ook verkrijgbaar als ‘Messenger Briefcase’ met schouderriem. Binnenkort wordt er ook een bijpassende weekendtas geïntroduceerd.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com