You are here: Home » Beauty » Kruidvat Skin Science 55+ huidverzorging

Kruidvat Skin Science 55+ huidverzorging

geschreven door Constance

In 2014 heb ik kennis gemaakt met de Kruidvat Skin Science gezichtsverzorging. Je kunt dat artikel hier nalezen. Maar Kruidvat is niet stil blijven zitten. Want ze hebben niet alleen de huidige Skin Science lijn (speciaal voor de 30+ vrouw) een nieuw uiterlijk gegeven én een nieuw product toegevoegd (nl. de 7-daagse Ampoule Treatment) maar er nu ook een speciale lijn uitgebracht voor de 55+ vrouw! En alle Skin Science producten zijn volledig vegan en de samenstelling is ook nog eens verbeterd.

De  Kruidvat Skin Science 55+ lijn is bedoelt voor de rijpere huid. Want  de natuurlijke aanmaak van hyaluronzuur (dat je huid hydratatie geeft), collageen (geeft je huid stevigheid) en elastine (geeft je huid elasticiteit) neemt op een gegeven moment met als resultaat dat je huid verslapt en je gezicht verliest contouren. 

En al deze producten vind je terug in de Kruidvat Skin Science 55+ huidverzorgingslijn. De 4 producten bevatten Celligent en dit zorgt voor een eff­ectieve cel- en DNA-bescherming. Narcisextract laat je huid stralen en geeft een levendige teint.

De Rescuplting Lift Day Cream zorgt voor een gladdere en gelifte huid. De crème bevat SPF 30 voor bescherming tegen vroegtijdige huidveroudering door zon en ouderdomsvlekken en je huid krijgt een frisse en jongere uitstraling.
De Skin Recovery Night Cream revitaliseert en herstelt je huid gedurende de nacht. Het groene algenextract bevordert de collageen- en hyaluronaanmaak en activeert de huidcellen, waardoor je huidstructuur verbeterd en huidverslapping wordt tegengegaan.
De Firming Luminous Eye Cream vermindert donkere kringen en de fijne lijntjes rondom je ogen en ook verzacht de oogcrème tekenen van vermoeidheid. De huid wordt gelift en steviger en krijgt een natuurlijke en heldere uitstraling.
Tenslotte heeft het Cellular Power Face Serum een intensieve versterkende werking voor een gladde huid. Rode algen met verbeteren de elasticiteit en de dikte van je huid. Ook wordt de huidstructuur verbeterd en krijg je een stevige en vollere huid. 

En deze week zijn alle producten uit de Kruidvat Skin Science lijnen ook nog eens lekker voordelig.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com