You are here: Home » Beauty » CATRICE Glam & Doll limited edition

CATRICE Glam & Doll limited edition

geschreven door Constance

Klein formaat, groots effect! Dat creëer je met de nieuwe Catrice Limited Edition Glam & Doll mascara’s. Met deze collectie is CATRICE erin geslaagd deze twee uitersten te combineren om aan de eisen van veel beautylovers te voldoen.

De drie populairste Glam & Doll mascara’s komen in een verpakking gemaakt van maximaal 81% gerecycled plastic, wat niet alleen je ogen laat sprankelen, maar je ook een goed gevoel geeft tijdens het aanbrengen. En het beste is: of je nu extra lang, extra volume of extra langhoudend wilt, dankzij de nieuwe miniformaten met de originele textuur, stick en borstelformaat, je krijgt altijd mooie wimpers, zelfs wanneer je onderweg bent.

De Limited Edition musthaves voor duurzame wimperlovers is verkrijgbaar bij Kruidvat van half oktober t/m eind november 2021. Terwijl de reguliere formaten met gerecyclede verpakking op dit moment al onderdeel zijn van het standaard CATRICE-assortiment, zullen de mini’s online permanent verkrijgbaar zijn.


Glam & Doll False Lashes Mascara Waterproof; Je krijgt dramatisch gekrulde wimpers met perfecte definitie die elke situatie aankunnen. Want dat is waar de Glam & Doll without worries False Lashes Mascara Waterproof voor gemaakt is! Gemakkelijk aangebracht met het gebogen elastomeerborsteltje geeft de diepzwarte, waterproof textuur, in een verpakking gemaakt van 78% gerecycled plastic, de wimpers een dramatisch valse wimpereffect.

Glam & Doll Volume Mascara Waterproof; Deze mascara geeft je wimpers volume. De verpakking is gemaakt van 79% gerecycled PET, heeft een speciaal elastomeerborsteltje dat een bijzonder grote hoeveelheid van de zwarte, waterproof textuur absorbeert en elke individuele wimper bedekt zonder deze te verzwaren. Het resultaat: ultra volumineuze, perfect gedefinieerde wimpers met een adembenemende krul die de hele dag blijft zitten.

Glam & Doll Volume Mascara; Deze mascara bevat dezelfde eigenschappen als haar waterproof zusje. Deze mascara zit in een verpakking gemaakt van 81% gerecycled plastic. De mascara wordt gemakkelijk aangebracht met het speciale elastomeerborsteltje  en omhult de ultralichte textuur de wimpers in een diepzwarte kleur en geeft ze extra volume, lengte en volheid.

De Glam & Doll Mini Mascara’s zijn klein maar krachtig. Deze 3 nieuwe Glam & Doll without worries Mini Mascara’s komen in een praktisch handtasformaat en ook is hun verpakking is gemaakt van rond de 70% gerecycled PET. Ze bieden dezelfde prestatie als hun populaire grote zussen dankzij de originele textuur, het borstelformaat en de stick. Of je ze nu gebruikt voor touch-ups onderweg of om ze uit te proberen zodat je jouw nieuwe favoriete mascara kunt vinden, je kan alle kanten op met deze mini’s.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com