You are here: Home » Beauty » Nu ook in Nederland; Innersense Organic Beauty

Nu ook in Nederland; Innersense Organic Beauty

geschreven door Constance

Innersense Organic Beauty is een biologisch haarverzorgingsmerk dat staat voor schone, pure, biologische en chemicaliënvrije haarproducten die tegelijkertijd ook professioneel en kwalitatief zijn. De Innersense Organic Beauty producten zijn B Corp-gecertificeerd.

De Innersense Organic Beauty producten bestaan uit natuurlijke ingrediënten die duurzaam (zonder chemicaliën) zijn geteeld en ethisch worden geoogst op transparante plantages, boomgaarden en boerderijen van over de hele wereld. Voor het samenstellen van de Innersense Organic Beauty producten wordt gebruikt gemaakt van concious chemistry; dit is een cruelty free proces zonder toevoeging van synthetische stoffen, waardoor de zuiverheid van de plantaardige ingrediënten optimaal kan worden bewaard.

De Innersense Organic Beauty formules werken hydraterend, voedend en revitaliserend. Innersense Organic Beauty streeft ernaar om met haar schone, zuivere en esthetische haarverzorging een liefdesverhaal tussen jou en je haar te creëren. De enorme toewijding aan de drie pijlers schoon, zuiver en mooi wordt weerspiegeld in elk aspect van elk product.

Het nieuwste product is het Detox Hair Mask dat naar salie en vanille ruikt, en het verwijdert op een milde manier de opgehoopte resten van andere haarproducten, zonder hierbij het haar te ontdoen van haar natuurlijke oliën. Naast de zuiverende werking geeft het product ook glans en het gaat pluizig haar tegen. Dit alles dankzij de formule die bestaat uit houtskool, kaolienklei (ook wel Chinaklei genoemd) en gecertificeerde biologische witte azijn. Het masker is 100% vegan en geschikt voor alle haartypen en texturen.

 

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com