You are here: Home » Beauty » Kruidvat lanceert huidverzorgingslijn; Skin Science

Kruidvat lanceert huidverzorgingslijn; Skin Science

geschreven door Constance

In samenwerking met wetenschappers introduceert Kruidvat Skin Science, een innovatieve lijn van vijf huidverzorgingsproducten voorzien van hoogwaardige ingrediënten voor een natuurlijk stralende, egale en jeugdig ogende huid.

Sfeerbeeld Skin Science 1

De Skin Science productlijn is klinisch en onafhankelijk getest onder vrouwen van 35 tot 55 jaar met bewezen resultaat na al vier weken. Het vermindert rimpels tot 35%. De huidverzorgingslijn bestaat uit een Wrinkle Correcting Day Cream, Cell Renewal Night Cream, Gentle Cleasing Oil, Firming Eye Gel en een Beautifying Elixer. En natuurlijk weer voor de bekende lage Kruidvat prijs!

BEAUTYFYING ELIXER FLESJE DOOSJE

De producten met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten bevorderen het huid eigen cel vernieuwingsproces. De huid van binnenuit verstevigen en verjongen wordt door een complex, met drie hoogwaardige bestandsdelen in het bijzonder, geholpen:
Mimox: deze biopeptide voorkomt schade aan de huidcellen door externe invloeden en stimuleert de synthese van hyaluronzuur, dat zorgt voor een goede vochtbalans.
Antioxidant complex: beschermt krachtig tegen cel beschadiging die op kan treden door vrije radicalen.
‘Cel-naar-cel’ communicator: dit is een 100% natuurlijk extract dat via biotechnologische processen wordt verkregen uit krokusbollen. Deze heeft als unieke eigenschap de natuurlijke cel activiteit in de diepere huidlagen te stimuleren om zo van binnenuit de veerkracht en stevigheid naar buiten toe te verbeteren.

FIRMING EYE GEL POTJE

Skin Science Wrinkle Correcting Day Cream SPF 15 helpt de tekenen van huidveroudering effectief tegen te gaan. Naast het actieve ingrediënt Mimox bevat deze formule met huidverstevigende en anti-rimpel eigenschappen glycerine, hyaluronzuur en provitamine B5 voor een 24 uur lang vochtregulerende werking. Een speciaal UVA/UVB filtersysteem in combinatie met het antioxidant complex beschermt de huid tegen veroudering door de zon. Het resultaat: een jeugdig ogende, stralende huid.
Skin Science Cell Renewal Night Cream helpt bij de regeneratie van de huid gedurende de nacht. Deze formule bevat huidkalmerende sheabutter en rijke Abessijnse olie die intensief bijdragen aan een soepelere huid. Naast het actieve ingrediënt Mimox bevat de formule met regenererende en anti-rimpel eigenschappen hyaluronzuur voor een intensieve hydratie en regulering tijdens de nacht. Het resultaat: een frisse en gerevitaliseerde huid in de ochtend.
Skin Science Firming Eye Gel vermindert de tekenen van vermoeidheid en veroudering in de gevoelige zone rond de ogen en vervaagt wallen en kringen. Naast het actieve ingrediënt Mimox bevat dit gelconcentraat met egaliserende en huidkalmerende eigenschappen het natuurlijk Kudzu-extract, dat effectief werkt tegen de vrije radicalen en daarmee oxidatieve stress tegengaat. De eyegel is ongeparfumeerd en geschikt voor gebruik tijdens dag en nacht. Het resultaat: een frisse, stralende en expressieve oogopslag. Oftalmologisch goedgekeurd, waardoor de kans op oog- en ooglid irritatie gering is. Ook geschikt voor contactlensdragers.
Skin Science Gentle Cleansing Oil verwijdert langhoudende en waterproof make-up zonder sporen achter te laten. Reinigt de huid van overtollig talg, UV-filters en ander vuil dat zich gedurende de dag op de huid verzamelt. Verrijkt met vitamine E en verzorgende en vochtregulerende oliën, zoals jojoba- en druivenpitolie. Geschikt voor alle huidtypen, ook de gevoelige huid. Het resultaat: een perfect gereinigde huid die heerlijk zacht en verzorgt aanvoelt. Oftalmologisch goedgekeurd, waardoor de kans op oog- en ooglidirritaties gering is. Ook geschikt voor contactlensdragers.
Skin Science Beautifying Elixer helpt de huidstructuur te verbeteren. Deze formule bevat het exclusieve Micro Blauwalgen-extract dat onregelmatigheden van de huid vervaagt en de teint egaliseert. Naast het actieve ingrediënt Mimox bevat de lichte gelformule met revitaliserende en anti-rimpel eigenschappen het natuurlijke Kudzu-extract, dat werkt tegen vrije radicalen en daarmee oxidatieve stress tegengaat. Het resultaat: een frisse, egale en stralende huid.

De gehele Skin Science huidverzorgingslijn is vanaf deze maand te koop bij Kruidvat.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?