You are here: Home » Interieurtips » Het nieuwe koken met Pitt Cooking

Het nieuwe koken met Pitt Cooking

geschreven door Constance

pitt

Kook je graag maar kom je altijd ruimte tekort voor je pannen? Houd je van een strakke vormgeving? Dan is Pitt Cooking de oplossing voor je. Geen traditionele kookplaat meer. De branders zijn direct geïntegreerd in je aanrechtblad. Vele opstellingen, variërend van 1 tot zes branders, zijn mogelijk.

De branders kunnen gecombineerd worden met verschillende keukenbladen. Composietsteen, beton, terrazo, glas, keramiek, Corian, LG Hi-Macs, Green Core, TopCore en RVS. Deze aanrechtbladen zijn speciaal geselecteerd voor de branders van Pitt Cooking en verdragen prima de hitte van de vlam.

Door de mooie vormgeving passen de kookpitten in iedere keuken. Design, eigentijds, landelijk of klassiek. De pitten passen moeiteloos in iedere stijl.

In het filmpje zie je diverse keukenstijlen en mogelijkheden met Pitt Cooking https://www.youtube.com/watch?v=v5KlBrUm1Eo

In mijn nieuwe keuken ga ik zeker voor Pitt cooking!

Lizette Zeef, De InterieurTipgever styliste regio Zuid Holland.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?