You are here: Home » Accessoires » Test: Philips ColorVision autolampen

Test: Philips ColorVision autolampen

geschreven door Constance

In februari heb ik aangekondigd dat ik de nieuwe Philips ColorVision autoverlichting set zou krijgen. Intussen zijn deze naar mij opgestuurd en gisteren zijn ze in de auto geplaatst.

kleuren colorvision

Nu rij ik in een Landrover Defender en daar zaten nog ‘gewone’ gloeilampen in. Op zich niks mis mee, maar toch geven die niet echt een ver zicht. En dat kan, zeker bij mistig en regenachtig weer, niet zo prettig zijn.

De ColorVision lampen zijn er in 4 kleuren (de kleur is niet heel erg fel, maar subtiel); blauw, groen, geel en paars. Nu vond Testman paars niet zo heel geslaagd bij een groene auto dus hebben we gekozen voor de groene variant. De ColorVision-lampen geven 60% meer licht dan gewone koplampen en vergroten ze het zicht met 25 meter en er zijn twee type lampen (H4 en H7), afhankelijk van het automerk en het model.

WP_20140331_16_11_09_Pro WP_20140331_16_11_18_Pro

Tijdens het monteren vertelde de monteur mij dat Philips autoverlichting het beste merk is en het voordeel van de ColorVision voorlampen is dat je nu halogeen verlichting hebt, en de ColorVision lampen zijn, omdat het fittingen zijn, dus ook geschikt voor ‘oudere’ modellen auto’s die nog geen ingebouwde halogeen lampen hebben. En als deze kapot gaan hoef je dus alleen de fitting te vervangen.

Nu heb ik nog niet in het donker gereden maar in onze parkeergarage is het altijd vrij donker en zoals je op de foto kan zien is de verlichting echt behoorlijk fel. En ook de groene kleur is heel subtiel.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com