You are here: Home » Beauty » Essence goes Halloween

Essence goes Halloween

geschreven door Constance

Het is bijna Halloween! En ook in Nederland wordt de feestdag steeds populairder, maar dit jaar gaat het net even anders dan normaal.

Maar je kan natuurlijk nog steeds jezelf uitdossen met Halloween kleding en een opvallende ‘spooky’ make-up. In Nederland wordt deze feestdag steeds populairder. Dit jaar organiseert essence een gave Halloween make-up competitie waarbij we jou uitdagen om de meest spooky make-up look te maken.

Make-up artist Lariesa van @thebeautynerd_nl laat je alvast zien hoe je een kleurrijke Candy Skull look maakt met acht essence producten die verkrijgbaar zijn bij Kruidvat, Etos en Boozyshop.

Volg de stappen of bekijk de make-up tutorial online op de HappyLife website om jouw ultieme Halloween-look te creëren. Go try it out en maak kans op een Halloweenkoffer met gave essence-producten en Halloweenprops! Wat je hiervoor moet doen? Creëer de meest creatieve Halloween-look, tag @essence_cosmetics en @happylifepr en voeg de hashtags #essencecosmetics #halloweenmakeup en #spookymakeup toe en wie weet ben jij op 28 oktober wel de gelukkige winnaar!Stap 1: spooky oogschaduw
It’s all about the eyes! Om de spooky ooglook te creëren, start je met het DAILY DOSE OF POWER eyeshadow palette. De matte beige kleur (middenboven) breng je aan als basis op de ogen. Vervolgens breng je de matte berry kleur (linksboven) in de crease van het oog en onder de ogen aan. Hierna breng je de shimmery berry kleur (rechtsonder) met je vinger aan op het ooglid en de shimmery champagne kleur (middenonder) in de binnenste ooghoek.
Stap 2: mysterious wing
Gebruik de easy brush liner. om een prachtige en mysterieuze wing op je ogen te creëren.
Stap 3: lashes to kill
Breng voor een opvallende oogopslag de LASH PRINCESS WISPY effect false lashes. aan op de bovenste wimpers met de bijhorende lijm.
Stap 4: kissable lips
Je spooky ooglook is nu af, nu is het tijd voor een opvallende liplook. Breng de long lasting lipstick 01 curious aan op de lippen. Dep wat van de shimmery berry kleur van het DAILY DOSE OF POWER eyeshadow palette in het midden van de lippen voor een extra effect.
Stap 5: Halloween details
In deze stap creëer je de gave candy skull effecten. Om de vormen te creëren, gebruik je nogmaals de easy brush liner voor de grotere oppervlakken. Voor de subtiele, kleinere details gebruik je de tiny tip liner waterproof.
Stap 6: make it pop!
Bij deze candy skull look mogen opvallende kleuren natuurlijk niet ontbreken. De kleuren van de candy skull details kleur je gemakkelijk in met het DAILY DOSE OF POWER eyeshadow palette en een wattenstaafje. Geef jouw persoonlijke draai aan je look en maak jouw favoriete kleurencombinatie. Voor de subtiele, kleinere details gebruik je de tiny tip liner waterproof.
Stap 7: it’s glow time
Gebruik de kleur MAJOR GLOW van het CHOOSE YOUR Glow highlighter palette om de details van de tanden te highlighten. Dit doe je het beste met een wattenstaafje. Gebruik vervolgens hetzelfde palette om de jukbeenderen te highlighten. Gebruik hiervoor de kleur die het beste past bij jouw huidskleur. Ga hierna nogmaals over de lijndetails met de easy brush liner om deze extra te benadrukken. Voor de subtiele, kleinere details gebruik je de tiny tip liner waterproof.
Stap 8: keep it there
Jouw spooky Halloween-look is bijna af! Gebruik tot slot de fix & LAST 18h make-up fixing spray om de make-up vast te zetten en deze langer te laten behouden. Now it’s spooky time and Happy Halloween!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com