You are here: Home » Gadget nieuws » Hoe vies is jouw smartphone?

Hoe vies is jouw smartphone?

geschreven door Constance

Wist je dat het scherm van je smartphone een broedplaats van bacteriën is? Je moet alleen vaak je handen wassen maar ook is het schoonmaken van het scherm van je smartphone of tablet heel belangrijk. Uit onderzoek is gebleken dat viezigheid en bacteriën zich graag op glas van je device nestelen.

PanzerGlass, de screenprotector-specialist, en het Deens Technologisch Instituut (Dansk Teknologisk Institut) hebben de handen ineen geslagen en hebben een unieke antibacteriële schermreiniger met wetenschappelijk bewezen werking ontwikkeld onder de naam ‘SPRAY Twice a Day‘.

SPRAY Twice a Day doodt met succes 99,999% van de bacteriën en doodt vier van de meest voorkomende ziekenhuisinfecties. En een goede reiniging is hard nodig want je beseft je vaak niet hoe vaak je je mobieltje tegen je ogen, neus en lippen houdt. Dat zijn allemaal ‘gevaarlijke’ plekken voor een infectie.

SPRAY Twice A Day is gebaseerd op water en bevat alleen actieve ingrediënten afkomstig uit duurzame bronnen van natuurlijke oorsprong. Het middel is vrij van parfums, ammoniak, giftige stoffen en parabenen. Bovendien zit er geen alcohol in die de oleofobe coating van telefoonschermen aantast. De SPRAY-flessen zijn gemaakt van een recyclebaar PETG-materiaal. Zelfs het deksel is vervaardigd uit recyclebaar materiaal. Bovendien is al het verpakkingsmateriaal van papier. De flessen zijn er in drie maten: van een handige handtasversie tot een bureauversie (8, 30 en 100 ml). Ook is er een modieuze versie aan een ketting.

TEST; Lifestylelady.nl is gevraagd om mee te werken aan een test, zodat iedereen kan zien hoe vies mijn mobiel en tablet eigen zijn. Eind van de maand ontvang ik een testkit. Ik moet met een wattenstaafje een monster afnemen en dit smeer ik dan op een petrischaaltje. En (hoogwaarschijnlijk) is er na 1 week een interessante kolonie gegroeid. Het klinkt vies en dat is het waarschijnlijk ook maar ik wil het jullie niet onthouden. Dus binnenkort meer.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com