You are here: Home » Beauty » Essence Trend Edition ‘What’s your Fruit Mood?’

Essence Trend Edition ‘What’s your Fruit Mood?’

geschreven door Constance

Watermeloen, grapefruit en kokosnoot, dit zijn de ingrediënten voor het ultieme zomergevoel maar ook de inspiratie voor de essence Trend Edition ‘What’s your FRUIT MOOD?’ collectie die half juni te koop is, exclusief bij Kruidvat. Deze collectie, met felle kleuren en fruitige, zomerse geuren voor gezicht, lichaam en nagels brengen je in de ultieme zomerstemming! Of je nu geniet van een zonsondergang op het balkon of een picknick in de tuin, met oa. de primer, fixing spray, nagellak, lipbalm heb je alles wat je nodig hebt voor de zomer.

De jelly primer is heerlijk verfrissend  en de perfecte basis voor iedere make-up. De fruitige jelly primer met een lekkere, zoete watermeloengeur zorgt ervoor dat de foundation langer intact blijft en creëert een egale teint dankzij het soft-focus effect. De verzorgende geltextuur biedt ook een verkoelend gevoel, voor een boost van frisheid in de zomer.


De twee mini scented nagellakjes laten je nagels geuren naar grapefruit of watermeloen. En passen, door hun handige reisformaat in elke toilettas.

De mini-grapefruit lipbalm is bijna om op te eten. Het is een verzorgende lippenbalsem die de lippen een subtiele rode tint geeft en een heerlijke grapefruitgeur om je in zomerse sferen te brengen.

Mat of glanzend? Of beide? In dit geval is de mini-lipset in een handig tasje precies wat je nodig hebt, want het biedt 2 verschillende kleuren, finishes en zomerse geuren: de hooggepigmenteerde, matte vloeibare lipstick ruikt naar kokos en de superglanzende jelly lipgloss naar grapefruit.

De refreshing all over mist (voor je lichaam) heeft een verkwikkende grapefruitgeur die op warme dagen een perfecte boost van frisheid geeft. Bovendien beschermt deze body spray met SPF 25 tegen UV-stralen en is ideaal voor in je handtas.

De Mini Fixing Spray met hydraterend kokoswater is perfect voor onderweg en past uitstekend in iedere handtas. De spray zorgt ervoor dat je make-up goed blijft en heeft een heerlijke kokosgeur.

De mini brush 4-in-1 set bestaat uit 4 mini kwasten die heerlijk zacht aanvullen en te gebruiken zijn voor poeders en foundations.

En wil je extra koel blijven, zorg er dan voor dat je deze watermeloen waaier in je hand- of strandtas hebt zitten.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com