You are here: Home » Accessoires » Ontwerp je eigen mondkapje bij Bulbby

Ontwerp je eigen mondkapje bij Bulbby

geschreven door Constance

Vanaf volgende week maandag, 1 juni, is het zover; je bent verplicht om in het ov (tram, trein en bus) een mondkapje te dragen. En als je het vliegtuig instapt ben je nu al verplicht om een mondkapje te dragen. Door het dragen van een mondkapje verkleinen we met zijn allen de kans om het Corona virus te verspreiden, door te hoesten, te niezen of bij het aanraken van je eigen neus of mond.

Nu zijn de meeste, niet medische, mondkapjes saai maar bij  Bulbby kan je een mondkapje bestellen met een print én je eigen tekst. Ook kan je een mondkapje met je eigen logo laten bedrukken.

Het polyester sublimatie gezichtsmasker (dat full colour bedrukt kan worden) bestaat uit drie lagen, waarvan twee lagen gemaakt zijn van polyester en de binnenste laag is gemaakt van katoen. De buitenkant van het mondkapje kan helemaal zelf ontworpen worden. In de designtool kies je een opdruk uit, bepaal je de kleuren van de opdruk en vul je, met je eigen tekst, de tekstvelden in. Je ziet direct het eindresultaat van jouw mondkapje.

Het mondkapje heeft een afmeting van 15,5 x 11 cm. Dit mondkapje is elastisch en daardoor een geschikt mondkapje voor alle leeftijden. En momenteel kan je je mondkapje bestellen met 15% korting, vermeld bij je bestelling; MONDKAPJE

Ben je op zoek naar een mondkapje voor je personeel van je bedrijf of voor de leden van je (sport)vereniging? Dan kan je voor iedereen het mondkapje laten bedrukken met je eigen logo en tekst.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com