You are here: Home » Slaapkamer » Test; Emma matras lanceert 2 kussens

Test; Emma matras lanceert 2 kussens

geschreven door Constance

Emma Matras verkoopt niet alleen matrassen maar sinds kort ook 2 kussens; het Emma Foam Kussen en Emma Microfiber Kussen.

Ik ben zelf een drama op het gebied van kussens, mede door mijn nekhernia. En ik heb in het verleden heel veel geld uitgegeven aan kussens waarbij 99%  na 1 maand in de prullenbak belandden. Daarom heb ik de vraag van Emma Matras mede beide handen aangegrepen om deze 2 kussens te gaan testen. Dus ik hoop dat ik ze snel ga ontvangen.

Zowel het Emma Foam Kussen en Emma Microfiber Kussen zijn aan te passen aan jouw wensen, dus of je nu van een dik of dun, hard of zacht kussen houdt, je kunt de kussens naar jouw slaaphouding ‘customizen’.

Het Emma Microfiber Kussen is koel en comfortabel en weegt slechts 1 kilo. Het Emma Microfiber kussen heeft een tweelaagse structuur, en dat zorgt ervoor dat het kussen zich perfect aan ieders behoefte aanpast. En door het microfiber materiaal zorgt het kussen voor een uiterst comfortabele slaap. De ademende en temperatuurregulerende microvezels houden je gegarandeerd de hele nacht koel. Het gehele kussen, hoes en inhoud, kan op 60 graden in de wasmachine gestopt worden.

Het Emma Foam Kussen geeft de optimale nekondersteuning, en weegt 1,5 kilo. En de 3 schuimlagen zorgen ervoor dat het kussen wordt aangepast aan jouw ideale slaaphouding. En door het luchtige materiaal blijf je de hele nacht heerlijk koel en daarbij geeft dit kussen is veel drukvermindering en nekondersteuning. De kussenhoes kan op 60 graden gewassen worden.

En net als bij het Emma Matras, kan je het Emma Microfiber Kussen en het Emma Foam Kussen de eerste 100 dagen thuis testen met geld-terug-garantie.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com