You are here: Home » Beauty » Nieuw; The Coucou Club lanceert Manucurist natuurlijke nagellak

Nieuw; The Coucou Club lanceert Manucurist natuurlijke nagellak

geschreven door Constance

De meeste nagellakken en gellakken bevatten veel toevoegingen, en daardoor blijven ze goed én lang zitten. Manucurist zag een mooie uitdaging, nl. een nagellak ontwikkelen die uit natuurlijke ingrediënten bestaat maar ook mooi glanst én lang blijft zitten.

En het is gelukt want als eerste ter wereld creëerde Manucurist een long-lasting, glanzende nagellak op basis van katoen, aardappel, maïs en cassave. Alle producten bestaan voor 84% uit natuurlijke ingrediënten en de overige 16% bestaat uit milieuvriendelijke ingrediënten die de kleurintensiteit en de glans garanderen, zónder de gezondheid te schaden!

Manucurist heeft twee lijnen: Green & Green Flash. Green is de reguliere lijn en Green Flash de innovatieve “gel” versie, waarmee je met een 24 Watt lamp thuis een eigen gelmanicure kan maken! En er zijn ook professionele spa’s, zoals The Ritz Carlton, Cheval Blanc in St. Tropez en in het Mandarin Oriental in Parijs die gebruik maken van de Manucurist producten.

Green Flash ziet eruit als gel, het werkt als gel, maar is minder schadelijk voor je nagels. Zie het als een tussenweg tussen normale nagellak en gelnagellak. Deze nagellak blijft 10-14 dagen zitten en je kan deze lak gewoon zelf verwijderen met de non-toxic removal lotion. De milieuvriendelijke verpakking bestaat voor 100% uit maïszetmeel.

Green nagellak heeft is zeer glanzend en is gemaakt met 84% natuurlijke ingrediënten. De nagellak heeft veel pigmenten, droogt snel zonder gebruik van een uv-lamp.

De Green Flash en de Green nagellakken zijn er in 5 kleuren. 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com