You are here: Home » Van alles wat » Valentijnsdag komt eraan

Valentijnsdag komt eraan

geschreven door Constance

Over ruim 2 weken in het Valentijnsdag, en dat is de dag dat je (geheime) geliefde in de watten legt. En Vistaprint heeft allerlei leuke cadeaus die je kan personaliseren. Zo wordt het je gemakkelijk gemaakt om een attent cadeau te vinden én te geven. 

Speciaal voor de koffie- en thee lovers zijn er lekkere grote mokken waarbij je een mooie foto van jezelf of jullie samen op kan laten drukken. Zo wordt er bij elke slok aan je gedacht. En als je nog een stapje verder wil gaan, kies dan voor een zgn. magische mok, dat zorgt voor een extra leuke verrassing!

Wil je jullie hoogtepunten weer opnieuw laten beleven? Een mooi fotoboek, waarbij het begin van jullie relatie het startpunt is, is een mooie herinnering voor later én voor nu.

Wil je origineel uit de bus komen? Dan is een bedrukt tshirt met jouw afbeelding natuurlijk heel grappig. Maar je kan ook zelf een symbool ontwerpen waarin je de plaats en/of datum van jullie ontmoeting of 1e kus in verwerkt. En het leuke is dat alleen jullie samen weten wat de betekenis van de afbeelding verwoordt.

En wat op een tshirt kan, kan ook op een mooie afbeelding voor aan de muur. Zoek je nog een bijzonder kunstwerk voor aan de muur, dan wordt deze extra speciaal met een gepersonaliseerde afbeelding of illustratie. En anders is het altijd leuk om een mooie romantische foto van jullie samen te laten afdrukken.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com