You are here: Home » Ladygadgets » Vrolijk Kerstfeest 2018

Vrolijk Kerstfeest 2018

geschreven door Constance

Ik wil al mijn lezers en lezeressen hele fijne, mooie en gezellige Kerstdagen toewensen!

 

Ik hoop dat je nu lekker onder de boom kunt uitrusten van het geren en gevlieg van en naar de supermarkt, cadeauwinkel, parfumerieshop etc. etc…….. En dat je maar lekker verwend wordt (op zowel culinair- als op cadeaugebied) door man, minnaar, vrienden en familie. Geniet er lekker van!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?