Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • HEMA introduceert vegan appelkruimeltaart HEMA introduceert vegan appelkruimeltaart
  • Haal kerst in huis met HEMA Haal kerst in huis met HEMA
  • HEMA introduceert kaars met een verhaal HEMA introduceert kaars met een verhaal
  • HEMA en Too Good To Go samen tegen voedselverspilling HEMA en Too Good To Go samen tegen voedselverspilling
  • Ook HEMA viert Halloween Ook HEMA viert Halloween
  • HEMA schoolagenda HEMA schoolagenda
shoppen

Oudjaarsavond vier je met HEMA

Het is weer aftellen geblazen, Oudjaarsavond komt eraan en met HEMA knal je het nieuwe jaar in. Van een feestelijke tiara tot een lekkere fles cava en natuurlijk ook voor een spetterende outfit met een mooie bijpassende make-up.

Je kan jezelf én in huis in stijl aankleden voor een gezellige oudjaarsavond. Hang slingers en een glittergordijn op, zorg voor feesthoedjes én je bent klaar voor stijlvol Oudjaar. Haal samen met vrienden en familie mooie en leuke herinneringen op van het afgelopen jaar, met het Oud & Nieuw spel. Neem een hap uit de ambachtelijke oliebollen of heerlijke proseccotaart.

 

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?