You are here: Home » Accessoires » Oudjaarsavond vier je met HEMA

Oudjaarsavond vier je met HEMA

geschreven door Constance

Het is weer aftellen geblazen, Oudjaarsavond komt eraan en met HEMA knal je het nieuwe jaar in. Van een feestelijke tiara tot een lekkere fles cava en natuurlijk ook voor een spetterende outfit met een mooie bijpassende make-up.

Je kan jezelf én in huis in stijl aankleden voor een gezellige oudjaarsavond. Hang slingers en een glittergordijn op, zorg voor feesthoedjes én je bent klaar voor stijlvol Oudjaar. Haal samen met vrienden en familie mooie en leuke herinneringen op van het afgelopen jaar, met het Oud & Nieuw spel. Neem een hap uit de ambachtelijke oliebollen of heerlijke proseccotaart.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com