Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Kom in de vakantiestemming met de IKEA SOMMAR collectie 2019 Kom in de vakantiestemming met de IKEA SOMMAR collectie 2019
  • Klimaatbestendig, slim en eigentijds; dit zijn de tuintrends van 2019 Klimaatbestendig, slim en eigentijds; dit zijn de tuintrends van 2019
  • Vrolijk Kerstfeest 2018 Vrolijk Kerstfeest 2018
  • Haal kerst in huis met HEMA Haal kerst in huis met HEMA
  • Balkonieren met hortensia’s Balkonieren met hortensia’s
  • HEMA viert de lente HEMA viert de lente
shoppen

December tip; vogels voeren, juist met Kerst

Morgen is het kerst en dat zijn de 2 dagen waarbij het eigenlijk voornamelijk om ‘eten’ gaat, althans dat gevoel krijg ik steeds meer. Ik ben zelf aan het werk deze dagen, dus dat scheelt sjouwen met boodschappen en ander ‘kerst’ gedoe.

Maar Testman en ik wonen midden in de stad en voeren altijd de vogels. Ik weet niet of het nog een echte winter gaat worden maar de (tuin)vogels hebben tegenwoordig altijd behoefte aan extra voer. Dus ik vind het een mooie kerstgedachte 😉

Vivara (zij steunen de Vogelbescherming) heeft een aantal mooie vogelvoerhuisjes en speciale vetbolhouders. Mocht je geen tuin hebben, geen nood, er zijn ook balkonhouders waar je een voederpaal aan vast kan maken en een topper (vinden wijzelf) zijn de speciale raamvoederhuisjes.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?