You are here: Home » Shoppen » December tip; vogels voeren, juist met Kerst

December tip; vogels voeren, juist met Kerst

geschreven door Constance

Morgen is het kerst en dat zijn de 2 dagen waarbij het eigenlijk voornamelijk om ‘eten’ gaat, althans dat gevoel krijg ik steeds meer. Ik ben zelf aan het werk deze dagen, dus dat scheelt sjouwen met boodschappen en ander ‘kerst’ gedoe.

Maar Testman en ik wonen midden in de stad en voeren altijd de vogels. Ik weet niet of het nog een echte winter gaat worden maar de (tuin)vogels hebben tegenwoordig altijd behoefte aan extra voer. Dus ik vind het een mooie kerstgedachte ­čśë

Vivara (zij steunen de Vogelbescherming) heeft een aantal mooie vogelvoerhuisjes en speciale vetbolhouders. Mocht je geen tuin hebben, geen nood, er zijn ook balkonhouders waar je een voederpaal aan vast kan maken en een topper (vinden wijzelf) zijn de speciale raamvoederhuisjes.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com