You are here: Home » Van alles wat » Herbeleef je jeugd met het boek ‘Mijn eerste 18 jaar’

Herbeleef je jeugd met het boek ‘Mijn eerste 18 jaar’

geschreven door Constance

Ben je geboren tussen 1947 tot en met 1982? Dan is een geboortejaar boek uit de boekenserie ‘Mijn eerste 18 jaar‘ een leuk cadeau.

Hoe vaak gebeurt het jou niet dat je met een bos bloemen, een fles wijn of een cadeaubon aankomt op een verjaardag, Vaderdag of een andere feestelijke gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, met het boek Mijn eerste 18 jaar heb je altijd een uniek cadeau.

Ine Mijn eerste 18 jaar herbeleef je  nostalgische momenten, producten en mensen uit de eerste achttien jaar van iemands leven. In elk boek, 182 pagina’s lang, vind je kleurrijke foto’s, anekdotes en iconische beelden uit jouw jonge jaren waarbij je geregeld “oh ja, weet je nog” uit zal roepen.

Aan welke hits, films en tv-programma’s heb je de mooiste herinneringen? Hoe zag de mode er toen uit, wat was het straatbeeld, wat waren de rages, welke sporthelden, acteurs en televisiepersoonlijkheden zijn je bijgebleven?

Mijn eerste 18 jaar is een bijzonder en persoonlijk cadeau voor iedereen van 40 tot en met 75 jaar oud, heerlijk om bij weg te dromen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com