You are here: Home » Beauty » Test; Le Mini Macaron, 1 week later

Test; Le Mini Macaron, 1 week later

geschreven door Constance

Jullie hadden nog een update van de gellak nagelset van Le Mini Macaron tegoed, dat had ik beloofd.

Gemiddeld blijft gelnagellak, bij mij, zo’n 2 weken zitten. Dat heeft de Le Mini Macaron lak niet gehaald, na ong. 5 á 6 dagen waren er al wat stukjes aan de bovenkant van mijn lak af.

Officieel moet je de Mini Macaron gellak met een speciale remover afhalen, en het liefste in combinatie met de speciale ‘Gel Removerkit‘ die Le Mini Macaron hiervoor heeft ontwikkeld. Je vijlt eerst de lak een beetje weg (hiermee verbreek je de gel) en daarna doe je remover pads over je lak heen en die maak je vast met de nagelclips. En na 15 minuten is de lak van je nagels.

Ik heb de speciale removerkit in huis, maar heb deze niet hoeven te gebruiken, want na een week kon ik de gellak gewoon van mijn nagels afhalen, de hele gellaklaag ging er in 1x vanaf. Hoe dit kan geen idee, maar het was wel erg gemakkelijk 😉

Conclusie; Het opbrengen van de lak gaat heel eenvoudig, en de Mini Macaron werkt prima. Je lak is echt goed droog en je kan na de 2e laag en de 2e droogbeurt gelijk weer van alles met je nagels doen. De lak ‘chipt’ wel vrij snel, en het afhalen ging bij mij niet zoals het officieel moet, maar dat vond ik alleen maar fijn. Is de set de moeite waard om te kopen? Ja, zeker nu in coronatijd alle nagelstylistes niet aan de slag mogen. En het voordeel van de set is dat deze lekker klein en handzaam is en daardoor is Le Mini Macaron ook ideaal om mee te nemen op vakantie (ergens dit jaar of volgend jaar).

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com