You are here: Home » Beauty » Guhl introduceert duurzame Nature Repair serie en Shampoo Bars

Guhl introduceert duurzame Nature Repair serie en Shampoo Bars

geschreven door Constance

Natuurlijke ingrediënten en recyclebare verpakkingen vormen de basis van de nieuwe Nature Repair range en Shampoo bars van Guhl. De Nature Repair producten herstellen beschadigd haar en geven glans en souplesse. De Volume Shampoo bar geeft fijn, futloos haar meer grip en volume.

De Nature Repair producten herstellen je haar en geeft een gezonde glans. De voedende shampoo en conditioner en het haarmasker bevatten tot 97% ingrediënten van natuurlijke oorsprong. De verzorgingslijn is verrijkt met biologische Borage olie en Vitamine E + Pro-Complex, dat het haar herstelt en versterkt. De shampoo & conditioner herstellen en versterken je haar en geeft het een gezonde glans. De conditioner zorgt er tevens ook voor dat je haar gemakkelijker te kammen is. En het masker geeft een intensiever herstel.

Met de Shampoo Bars kan je je haarverzorging nog meer verduurzamen. Dankzij de verpakking van FSC-gecertificeerd papier, bevatten de shampoo bars geen plastic, dit beschermt het milieu en bespaart grondstoffen. Niet alleen de verpakking is recyclebaar, ook de shampoo zelf is voor 95% biologisch afbreekbaar. Daarnaast is de Guhl shampoo bar twee keer zo efficiënt als een normale shampoo. Afhankelijk van de haarlengte en gebruik kan een Guhl shampoo bar tot 38 keer gebruikt worden. De Shampoo bar is verkrijgbaar in twee varianten: Nature Repair & Langdurig volume.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com