You are here: Home » Apple accessoires & gadgets » Rummikub kan je overal spelen

Rummikub kan je overal spelen

geschreven door Constance

In 2009 was ik een hele tijd verslaafd aan Rummikub en ik speelde dit op mijn Nintendo DSi. Testman deed hetzelfde maar dan op zijn iPhone 1. Intussen ligt de iPhone 1 in een la tussen alle andere afdankte mobieltjes en ook de Nintendo DSi heeft het begeven. Dus werd ook Rummikub niet meer gespeeld.

Je kan Rummikub op je iPhone of je iPad spellen, je kan het spel downloaden via de Apple Store. Je kunt het gewoon in eentje spelen, maar ook opnemen tegen 4 virtuele tegenstanders, op 3 verschillende niveaus. De officiële spelregels worden gehanteerd en er zijn 3 speelniveaus: makkelijk, medium of moeilijk. Je steentjes worden automatisch gesorteerd op kleur, cijfers of setjes en ook kan je een tijdslimiet instellen per beurt van 1, 2 of minuten of helemaal geen.

Heb je geen iPad of iPhone, maar wel een Android device, dan kan je aan de slag via de Playstore. Zo kan je online spelen tegen miljoenen Rummikub-spelers over de hele wereld. Je kan ook je eigen spel maken (aantal spelers, tijd per beurt en een toegangsprijs) die je met online spelers kan spelen. Of je nodigt je familie en vrienden uit om tegen elkaar te spelen. Je maakt dan een privé spel, met je eigen spelvoorkeuren en als je via Facebook verbonden bent kan je zien welke andere spelers uit jouw Facebook vrienden online zijn en kan tegen hen gaan spelen. En als er geen internet is, kies dan de Rummikub offline versie met de enkelspel-modus. Je speelt hier tegen de computer met je door jezelf gekozen voorkeuren (aantal spelers, tijd per beurt en de moeilijkheidsgraad).

Tenslotte kan je ook het officiële Rummikub spel online spelen in je browser, helemaal gratis, zonder smartphone of tablet. https://www.solitaireparadise.com/nl/spel/rummikub.html

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com